Horoscop săptămânal 12 – 18 august  – zodia Berbec

Ai nevoie de o perioadă de linişte şi de odihnă în care să îţi pui gândurile în ordine. Poate fi perioada cea mai bună pentru un concediu mai lung, în care să te ocupi și de cei dragi, dar și de tine. La mijlocul lunii, un bărbat între două vârste intervine în viaţa ta şi îţi dă peste cap toate treburile. Se opune unor schimbări pe care vrei să le faci, dar tu trebuie să fii consecventă cu planurile tale.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Taur

Primeşti veşti bune de la persoane foarte dragi. O rudă care avea grave probleme de sănătate se simte mult mai bine și te poate primi în vizită. De marți, este posibil să apară câteva mici probleme în relaţia de cuplu. Vă îndepărtaţi unul de altul, dar este mai bine aşa decât să vă reproşaţi diverse lucruri și să vă certați zilnic. Distanța s-ar putea să vă ajute mai mult în aceste zile.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Gemeni

Aştepţi veşti de la copii sau de la frații tăi şi le vei primi până la sfârşitul săptămânii viitoare. Împreună cu mama ta, pui la cale un plan surpriză pentru restul familiei. Totul poate fi legat de o nuntă sau de un eveniment din viața unui copil. Dacă nu ești căsătorită și abia ai început o nouă relaţie de dragoste, ar fi bine să îl laşi pe el să te caute, fără să îi dai impresia că ai mare nevoie de el.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Rac

Vorbeşte deschis cu membrii familiei care au pretenții prea mari și impune niște limite. Nu lăsa să se strecoare nicio urmă de îndoială, nimic ce ţi-ar putea reproşa mai târziu. Mai ales dacă este vorba de copii pentru a căror educaţie eşti responsabilă. În dragoste, vei mai întoarce o pagină. Mergi mai departe fără resentimente. Ba chiar eşti tentată de prietenele tale să ieși mai des în societate.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Leu

Vor veni zile în care vei avea parte numai de lucruri bune. Situaţiile dificile se îndreaptă de la sine, aduni mai mulți bani și te poți bucura de câteva călătorii frumoase. Dacă ești la serviciu în aceste zile, orice conflict ar izbucni printre colegii de muncă pe tine te va ocoli. Duminică vei avea parte de bucurii şi de cadouri. Nimic nu se compară cu dragostea pe care ţi-o oferă soţul tău.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Fecioară

Vei avea șanse mari să primeşti o recompensă fie pentru ceea ce ai realizat la serviciu, fie pentru ajutorul acordat unuia dintre şefi. Dar bucuria se topeşte repede pentru că te simţi trădată de cineva alături de care lucrezi de multă vreme. Acasă, în cuplu, te confrunţi cu gelozia partenerului de viaţă. Nu are niciun motiv să fie bănuitor, dar trebuie să știi cum să i le risipeşti. 

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Balanță

Ai nevoie de mai multă energie și ți-ar prinde bine o călătorie relaxantă. Simţi că ţi s-au înecat corăbiile şi că nu mai ai nici putere de muncă. Așa că poți cere un concediu mai lung. Ceea ce nu ai reuşit să termini la serviciu, poate fi preluat și de alți colegi. În relaţia de iubire, ţi-e teamă că se repetă momentele neplăcute din anii trecuţi şi eşti mai distantă, dar trebuie să găsești un compromis.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Scorpion

Ieşi din rutină şi fă în fiecare zi ceva nou. Mergi la cumpărături luni, fă vizite miercuri şi sâmbătă ocupă-te mai mult de tine, decât de casă sau de familie. Toate aceste schimbări te vor ajuta să priveşti cu optimism spre planurile din viitor. Prietenii te vor invita să mergi cu ei într-o plimbare mai lungă. Dacă eşti căsătorită, relaţia cu soţul tău va deveni mai echilibrată și mai frumoasă. 

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Săgetător

Lasă deoparte grijile și temerile şi priveşte cu atenţie în jur. Vei avea surpriza să descoperi că multe persoane te apreciază și te susțin atunci când ai nevoie. Miercuri trebuie să obţii semnături pe o cerere sau pe un document, dar nu vei găsi persoanele de care ai nevoie. În schimb, vei găsi pe cineva care îți va oferi o altă soluție pentru problemele pe care vrei să le rezolvi și va fi mai ușor.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Capricorn

Vor sosi veşti bune şi comunici din nou cu prietenoi vechi, plecaţi pe alte meleaguri. Marţi poți avea surpriza să găseşti bani pe care îi credeai pierduţi, ascunși prin cine știe ce sertare din casă. Dacă te gândeşti să te muţi, spre sfârşitul săptămânii poţi pune în aplicare întregul plan pentru că vei primi şi ajutorul necesar. Frații sau părinții tăi te vor sprijini financiar să găsești o locuință mai bună.

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Vărsător

Mare atenţie când vorbeşti despre planurile și investițiile pe care vrei să le faci. Multe persoane îşi vor face o impresie greşită și s-ar putea să nu te ajute. O femeie din familie îţi va da un sfat foarte bun pe care ar fi bine să îl urmezi mai ales în zilele grele. Spre mijlocul lunii august, vei simţi că munca ta dă roade. Câştigurile tale vor spori şi datorită intervenţiei unor persoane cu funcţii de conducere. 

Horoscop săptămânal 12 – 18 august – zodia Pești

Vei simţi nevoia să iei o pauză mai lungă și să te ocupi doar de tine câteva zile. Este momentul cel mai bun pentru odihnă pentru că şi la serviciu, şi acasă, ai foarte puţine lucruri de rezolvat. Dacă ai copii mici, petreci foarte mult timp cu ei şi mergeţi în vizite la bunici. Dacă ești căsătorită, vei avea o perioadă plină de iubire iar astrele sunt favorabile unor planuri deosebite.