Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Berbec

Trebuie să îţi exersezi răbdarea ca să rezolvi anumite probleme în beneficiul copiilor tăi! Te aşteaptă câteva zile în care vei avea mult de lucru şi ai nevoie de mai multă ordine în timpul tău liber. Vei participa la o negociere care îţi procoacă destule nemulţumiri. La serviciu, fără să ştii, cineva se află în competiţie cu tine şi încearcă să îţi ia locul. Atenţie la gripele de sezon și la durerile de cap!

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie– zodia Taur

Ești optimistă și plină de energie și nu trebuie să te lași influențată de problemele altora. Vei reuși să rezolvi câteva probleme de familie, chiar dacă îţi lipsesc banii de care ai avea nevoie pentru tot ceea ce vrei să faci. Ba chiar vei pierde o sumă de bani cumpărând altceva decât ţi-ai propus. Dacă te afli în căutarea unui loc de muncă, se pare că vei avea mai multe şanse dacă accepţi să lucrezi într-un domeniu nou.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Gemeni

Pregătește o sumă consistentă de bani pentru că se pare că vei avea probleme legate de casa în care locuieşti. Nu este exclus să te muţi o perioadă sau să schimbi o bună parte din lucrurile pe care le ai acum în casă. Verifică întotdeauna robinetele când pleci de acasă! În zilele următoare vei avea o discuţie neplăcută cu o persoană care trebuie să cumpere ceva de la tine. Veţi rezolva greu situaţia.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Rac

Te bucuri de zile liniștite și de dragostea familiei. Primeşti o veste frumoasă despre cineva drag, iar acest lucru te va face toată săptămâna să zâmbeşti. Reuşeşti să cumperi sau să faci singură un cadou deosebit pentru o prietenă. Te ocupi, la mijlocul săptămânii, de plecarea într-o excursie şi te întâlneşti pe fugă cu prietenii. În relaţia cu partenerul de viaţă găseşti mai multă înţelegere şi faceţi planuri împreună.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Leu

Lucrezi mult, dar vei fi mult mai liniştită spre sfârşitul săptămânii viitoare când problemele de la serviciu se vor risipi. Chiar dacă situaţia de acasă este tensionată şi trebuie să suporţi reproşurile copiilor că nu le acorzi suficient timp, vor veni zile mai bune. Atenţie la iritaţiile care apar pe piele, mai ales dacă eşti alergică. În această perioadă, imunitatea ta este mai scăzută.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Fecioară

Te vei bucura de o săptămână reuşită, în care vei duce la bun sfârşit tot ceea ce îţi propui de luni. Familia se reuneşte, fie şi pentru câteva zile, datorită unui eveniment fericit. Poate fi vorba de logodna unor nepoți mai tineri. O persoană care ţi-a fost prietenă odinioară insistă să vă întâlniţi. Ți-ar prinde bine să depeni amintiri împreună cu ea și să refaci o legătură care te ajută să fii mai optimistă.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie– zodia Balanță

Caută un loc de muncă mai bun pentru că ai nevoie de un program nou de lucru și de șefi care să te aprecieze cu adevărat. Experiența ta te recomandă chiar pentru posturi de conducere. Acasă, te concentrezi asupra relației de cuplu. Viaţa îţi dă şanse noi să fii fericită, dar nu uita să alungi amintirile neplăcute. Zilele acestea, nu are sens să mai reproșezi soțului probleme care s-au rezolvat între timp.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie– zodia Scorpion

Eşti nehotărâtă şi îţi este tot mai greu să iei o decizie cu privire la timpul tău liber. Este posibil să îţi iroseşti zilele libere lucrând pentru cineva care nu ştie să aprecieze munca altora și care îți va da greu banii pe care ți-i datorează. În relaţia sentimentală, trebuie să îi laşi mai mult timp de gândire celuilalt, să fie sigur pe sentimentele lui şi pe ceea ce vrea să realizeze cu viitorul lui.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Săgetător

Poți afla lucruri noi la serviciu care nu îți sunt pe plac și care pot afecta munca de echipă. Îţi vei da seama de intenţiile reale ale unor persoane după ce vei descoperi cine le ajută. Ceea ce pun ele la cale îţi poate crea neplăceri mai ales pe plan profesional. Acasă te simţi neglijată de partenerul de viaţă. Ar trebui să găsiţi mai mult timp liber pentru voi doi și să găsiți mai multe activități comune.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Capricorn

Când vrei ceva cu tot sufletul, sigur vei putea să îți îndeplinești visul. Îţi urmăreşti cu atâta energie scopurile, încât este imposibil să nu reuşeşti şi de data aceasta. Important este să nu impui familiei să te ajute cu orice preț. Spre sfârșitul săptămânii viitoare, vei călători în locuri destul de departe de casă pentru a fi alături de frații tăi sau de o prietenă care are nevoie de tine. 

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Vărsător

Primești vești bune de la copiii tăi și te simţi binecuvântată. Ai o familie de care poţi fi mândră. Eşti stăpână pe destinul tău şi nimic nu te poate întoarce din drum. Cu toate acestea, nu toate planurile tale se potrivesc cu cele ale soțului tău și trebuie să vă ajutați unul pe celălalt. La serviciu, atmosfera este destinsă şi chiar te surprinde cât de repede reuşeşti să rezolvi toate problemele.

Horoscop săptămânal 11 – 17 martie – zodia Pești

Ai multe idei bune, ai foarte multă treabă, dar ai şi calităţi de bun organizator, ceea ce te va ajuta să termini totul la timp. În viaţa de familie încearcă să ai mai multă răbdare. Petrece mai mult timp cu copiii care au nevoie de activități variate, din care să învețe să fie mai responsabili. În ceea ce privește sănătatea ta, nu amâna consultaţia la dentist! Se pot complica problemele existente.