Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie  – zodia Berbec

Vor fi câteva zile tensionate, cu diverse evenimente și cu situații pe care nu ai cum să le controlezi. Influența eclipsei de Soare din Gemeni se va resimți în acest interval, iar tranzitul lui Marte prin zodia Leului poate amplifica momentele mai neplăcute. Evită cât poți de mult oamenii cârcotași, situațiile delicate și discuțiile despre bani, pentru că nu vor duce la nimic bun.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Taur

Trebuie să analizezi mai bine bugetul de care dispui, mai ales dacă ai pus deoparte niște bani și vrei să faci o investiție. Este o perioadă bună să aduni bani și să te gândești cum îi poți valorifica. Energia eclipsei de Soare se simte intens și ea va amplifica nevoia de a realiza lucruri deosebite în favoarea familiei și de a consolida relațiile cu unele rude sau chiar cu socrii, dacă ești căsătorită.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Gemeni

Vei avea o perioadă mai dificilă, din cauza eclipsei de Soare care tocmai s-a petrecut în zodia ta, pe data de 10 iunie. Nu va fi deloc ușor să îți organizezi treburile și gândurile în zilele de după eclipsă. Este posibil să apară probleme mari în relația cu oamenii cei mai importanți pentru tine, fie ei părinții, cea mai bună prietenă sau partenerul de cuplu. Trebuie să fii prudentă și diplomată și să nu exagerezi lucrurile.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Rac

Este important să îți faci o atmosferă cât mai frumoasă acasă și să încerci să echilibrezi lucrurile, după eclipsa de Soare din 10 iunie. Poate că unele probleme vechi sunt amplificate acum din cauza banilor sau din cauza unor necazuri de la serviciu. Până la urmă se vor găsi soluții pentru toate, iar zodia ta nu va avea chiar atât de mult de suferit. Evită conflictele deschise și ai grijă la lucrurile de valoare.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Leu

Vin zile tensionate după eclipsa de Soare din 10 iunie. Te poți aștepta la tot felul de surprize, mai ales din partea oamenilor cu care nu ai o relație prea bună. Eclipsa din Gemeni afectează, în acest interval, comunicarea, dialogul, negocierile, micile afaceri, dar și inovațiile. Ar fi bine să te abții câteva zile să te implici în activități noi, să cumperi lucruri noi și complicate, mai greu de manevrat.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Fecioară

Vei avea senzația în unele zile că ești într-o cursă cu obstacole. După eclipsa de Soare din Gemeni și sub influența lui Mercur retrograd, conjunctura socială este mai puţin favorabilă. S-ar putea să apară mici probleme în plan social şi financiar, dar Mercur retrograd poate fi de bun augur în viaţa de familie. Dacă planurile tale de carieră sau afacerile la care te-ai gândit nu merg, vei fi compensată de familie.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Balanță

Este posibil ca Mercur retrograd să îţi încurce planurile de la serviciu, dar Venus te va salva din situaţiile tensionate, dacă te sfătuieşti la timp cu superiorii tăi. Pot apărea momente dificile legate de facturi şi plăţi, de bani pe care firma pentru care lucrezi îi datorează unor clienţi. Situaţiile financiare încurcate se vor rezolva spre sfârşitul lunii iunie, cu ajutorul mai multor persoane.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie – zodia Scorpion

Păstrează cu grijă banii, în a doua decadă a lunii iunie, pentru că Uranus și Mercur retrograd pot aduce surprize neplăcute. Situaţiile neclare de la serviciu pot lua o întorsătură neplăcută, dacă nu încerci să le rezolvi la timp. Astrele te avertizează în mod special asupra complicaţiilor financiare, care îţi pot da peste cap toate realizările de până acum. Nici proiectele noi nu sunt favorizate.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Săgetător

Ai grijă de relațiile bune pe care le ai cu diverși colegi, cu superiorii tăi, cu prietenii de familie. Din cauza eclipsei de Soare din Gemeni, este posibil ca relațiile și dialogul cu cei din jur să aibă de suferit. Iar tu ești, uneori, prea încăpățânată să mai asculți și de alții. Pe de altă parte, Mercur retrograd te poate ajuta în aceste zile să petreci mai mult timp cu persoana iubită și să descoperiți noi lucruri comune.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Capricorn

Începe o perioadă dinamică și aglomerată, cu mici șicane, dar cu șanse de a face lucruri noi. Eclipsa de Soare din Gemeni te afectează destul de puțin, astfel că planurile tale se vor împlini aşa cum îţi doreşti. Tranzitul lui Venus prin zodia Racului favorizează micile distracţii din familie, investițiile în casă și activitățile cu copiii. Ar fi bine să te ocupi și de garderoba ta în aceste zile.

Horoscop săptămânal 11 – 17 iunie – zodia Vărsător

Vor fi zile pline, aglomerate, cu vești și întâlniri. Nu sta în casă! Profită de orice ocazie să ieşi cu prietenii sau să călătoreşti cu familia şi alege destinaţii noi, în care nu ai mai fost niciodată. Orice experienţă nouă îţi va aduce satisfacţii! Chiar dacă mai apar și probleme, Saturn poate avea o surpriză bună pentru tine la jumătatea lunii iunie, poate legată de o plecare în străinătate.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 iunie – zodia Pești

Profită de influenţa benefică a lui Venus şi încearcă să îți consolidezi relaţia de dragoste, să te gândeşti la proiecte de cuplu care vă vor face fericiţi pe amândoi. Zilele frumoase de iunie vor face relaţia voastră mai tandră şi mai echilibrată. Veţi trece prin situaţii care te vor ajuta să îţi cunoşti mai bine partenerul de cuplu şi să capeţi încredere în el, iar eclipsa de Soare amplifică pasiunea.