Dar cei mai mulți dintre noi vom avea o șansă să ne găsim un loc de muncă, să primim un bonus, o mărire de salariu sau să ocupăm un alt post de lucru mai bun. Venus și Jupiter arată că situația profesională se îmbunătățește de la mijlocul lunii februarie.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie   – zodia Berbec

Vin zile mai grele la serviciu. Fii foarte atentă la ce vor face persoanele care vor lua decizii în locul tău. Vei fi nevoită să le ceri altora să rezolve anumite probleme de serviciu în locul tău, pentru că vei lipsi o perioadă sau vei primi alte sarcini. Mare atenţie, mai ales dacă este vorba de contracte semnate pentru sume mari. Un coleg cu experiență îți poate da cele mai bune sfaturi.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Taur

Sunt zile bune pentru bani, dar vei purta negocieri aprinse, la începutul săptămânii, dacă vrei să cumperi ceva scump. Până la urmă, vei avea sorţi de izbândă. S-ar putea să te confrunţi între timp cu persoane care vor să câştige ceva în plus fără să depună niciun efort. În dragoste, vei avea parte de surprize neplăcute. Ar trebui să te fereşti de întâlnirile cu necunoscuţi, puse la cale de alții.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Gemeni

Mercur este de partea ta și ți se îndeplineşte o dorinţă deosebită. Vei reuşi să atingi un obiectiv la care abia îndrăzneai să speri în urmă cu ceva timp. O nouă relaţie de dragoste, mai stabilă şi mai frumoasă, îţi va aduce noi împliniri și schimbări benefice. Dacă ai o relaţie de dragoste mai veche şi simţi că rutina a distrus tot farmecul dintre voi, gândește-te la o călătorie romantică!

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Rac

Vor fi zile deosebite și este momentul să iei singură decizii pentru viitorul apropiat. Nu mai aştepta să decidă familia sau soțul ce este mai bine pentru tine. De multe ori, alegerile lor nu ţi-au adus prea multe beneficii. Trebuie să ai mai multă încredere în tine şi să te impui, chiar dacă unora nu le convine ce hotătâre vei lua. Este important să alegi singură, mai ales dacă este vorba de cariera și de copiii tăi.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Leu

Pune accentul pe relații, deoarece te aşteaptă o săptămână plină de evenimente. Marte îşi face de cap şi îţi scoate în cale oameni în care nu poţi avea încredere, ba chiar te pune în situaţii delicate. Un bărbat în vârstă încearcă să te facă să alegi între două rele, dar tu poţi găsi şi altă soluţie ca să îţi meargă mai bine. Nu lua decizii fără să te gândeşti foarte bine la consecinţele lor.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Fecioară

Vine norocul în calea ta și Mercur îţi aduce o şansă să îţi schimbi locul de muncă. Este foarte posibil să nu îţi schimbi postul sau firma la care eşti angajată, doar locul în care lucrezi, dar va avea efecte benefice asupra ta. Fereşte-te să îţi exprimi părerile faţă de acţiunile unei persoane dragi care va intra în conflict cu cineva din casa ta. Stai deoparte, dacă niciuna nu are dreptate.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Balanță

Ocupă-te mai mult de pregătirea ta profesională: învaţă de la cei cu mai multă experienţă, fă un curs de specializare și poți avea mai multe șanse să te angajezi în primăvară. Curând, şansele să ocupi un post mai bun vor fi mai mari. Dacă ai probleme de sănătate, nu amâna vizita la un specialist, cu atât mai mult dacă simptomele persistă de ceva vreme și te împiedică să lucrezi mai bine.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Scorpion

Te preocupă mai mult relația de cuplu și atitudinea partenerului de viaţă. Cum tu eşti o fire activă şi dinamică, suporţi foarte greu monotonia care s-a strecurat între voi. Probabil că el are un motiv pentru care se implică mai puţin în viaţa ta şi trebuie să îl afli. Dacă vrei să schimbi ceva, schimbă doar obiceiul de a mânca alimente prea grase, deoarece vei avea curând probleme din cauza lor.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Săgetător

Sunt șanse mari să pui capăt unui conflict sau unei stări de tensiune în care trăieşti de câteva zile. Săptămâna aceasta, poziţia lui Venus te va ajuta să te înţelegi mult mai bine cu persoanele care te-au supărat în trecut. Acasă sau în familie, te comporţi surprinzător. Ar fi bine să fii mai atentă la dorinţele celorlalţi şi să nu le impui dorințele sau planurile tale. Fii mai îngăduitoare cu cei mici.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Capricorn

Ai nevoie de sprijin la serviciu sau de înțelegerea șefilor tăi, dacă te confrunți cu situații mai dificile. Vino cu argumente și arată-le că nu te poți ocupa singură de toate problemele curente. În familie, se iveşte o situaţie pe care îţi este greu să o rezolvi singură. Dacă vei avea suficientă răbdare, vei da dovadă că ai un caracter puternic, iar rudele tale vor fi mai atente cu tine.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Vărsător

Te confrunţi cu o problemă financiară, la începutul săptămânii viitoare, dar se va rezolva până sâmbătă. Un bărbat, a cărui personalitate o admiri, te va îndruma să iei o decizie mai bună. Te gândeşti tot mai mult să renunţi la slujba pe care o ai acum şi să alegi un alt domeniu de activitate. Dacă nu lucrezi nicăreri, cea mai bună soluţie este să cauţi un loc de muncă cu ajutorul rudelor.

Horoscop săptămânal 11 – 17 februarie – zodia Pești

Vor fi zile bune și vei pleca într-o călătorie scurtă, care te va face foarte fericită. La întoarcere, te pregăteşti de o schimbare cu forţe proaspete. Ai şanse mari să îţi schimbi mașina sau mobila din locuință sau să faci ceva deosebit pentru copii. La serviciu, eşti tot mai sigură de slujba pe care o ai şi în curând şeful tău direct îţi va dovedi că te apreciază. La mijlocul lunii poți fi răsplătită cu un bonus.