Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Berbec

Vei fi afectată profund de eclipsa de Soare din Săgetător, care se petrece pe data de 14 decembrie și poate aduce situații imprevizibile. Pe de altă parte, tranzitul lui Marte prin zodia ta, unde se află încă din luna noiembrie, poate complica lucrurile când crezi că ai reușit să le simplifici. Fii foarte atentă la ce îți dorești și la activitățile pe care le începi acum, pentru că situațiile mai dificile nu se rezolvă ușor.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Taur

Stabileşte cât mai curând activitățile sau întâlnirile mai puţin plăcute, să scapi de o grijă. Eclipsa de Soare din 14 decembrie poate aduce surprize neplăcute, așa că este bine să faci ordine în jurul tău. După eclipsă, este binevenit un control medical de rutină, mai ales dacă nu ai mai făcut analizele de bază de câţiva ani. În jurul datei de 15 decembrie, Venus poate aduce vești bune legate de bani.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Gemeni

Fii foarte atentă ce îți dorești! Eclipsa de Lună din 14 decembrie și tranzitul lui Venus din Capricorn în Săgetător, după 15 decembrie, vor marca o perioadă tensionată pentru zodia ta și vei fi nevoită să iei decizii complicate. Nimic nu va mai fi simplu, dacă nu te străduiești să simplifici tu lucrurile. Mercur din Săgetător arată și el că există riscul să pierzi lucruri pe care te bazai 100%.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Rac

Va fi o perioadă mai complicată la serviciu și trebuie să te adaptezi unor condiții noi de lucru. Poate că vei fi nevoită să lucrezi de acasă o vreme. Iar, acasă, sunt lucruri care așteaptă să fie reparate și este bine să te ocupi de ele înainte de Sărbători. Pregăteşte o sumă consistentă de bani sau amână reparaţiile până când găseşti pe cineva care te poate ajuta aproape gratis. Dar nu lăsa nimic la voia întâmplării.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Leu

Vei avea șansa să schimbi în bine anumite situații mai dificile de la serviciu. Poate chiar vei face un pas în carieră, datorită eclipsei de Soare din 14 decembrie. Sunt șanse să afli de un post care se va elibera din ianuarie și care ți se potrivește. La sfârşitul zilelor mai obositoare, trebuie să găseşti şi ceva de făcut care să îţi placă, să nu te simţi copleşită de muncă. Ai putea încerca să înveți să gătești specialități deosebite.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Fecioară

Îți merge mai bine în privinţa câştigurilor, care nu vor veni de la locul de muncă, ci din cu totul alte surse. Câtă vreme ai mai mulţi bani decât te aşteptai, cumpără ceea ce îţi doreşti de mult timp sau plăteşte taxele neachitate. Poate că planurile tale legate de Sărbători nu se vor mai împlini, dar cel puțin te vei bucura acasă, în familie, de lucrurile pe care vi le doriți de ceva vreme și nu vi le permiteați.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Balanță

Ascultă de două ori oamenii cu care lucrezi. Există riscul să pierzi controlul asupra unei situaţii de care erai sigură că se va desfăşura aşa cum ai prevăzut. Ai grijă la toate detaliile, nu doar la muncă, ci şi acasă sau în relaţia cu rudele în vârstă. Ai grijă ce semnezi, ce bani dai sau primeşti şi ce datorii se pot acumula pe numele tău. Dacă ai avut anumite probleme de sănătate în ultima vreme, Venus te ajută să te însănătoşeşti. 

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Scorpion

Vor fi multe discuții tensionate la serviciu, înaintea Sărbătorilor. Se încheie un an dificil și trebuie să te adaptezi unor schimbări la locul de muncă, mai profunde decât o simplă renovare a birourilor. Este posibil ca obligațiile tale de serviciu să crească, dar fără să fie renumerate corespunzător. Dacă nu ai nimic de câştigat, poate că ar fi bine să îţi cauţi un alt loc de muncă şi să întrebi prietenii de alte oferte. 

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Săgetător

Vei fi sub tensiune toată luna decembrie și cu atât mai mult după 14 decembrie, când are loc eclipsa de Soare din zodia ta. Mercur și Venus vor fi și ele în zodia ta în cea de a doua jumătate a lunii, astfel că energia lor se va resimți din plin. Încearcă să îți faci o listă de priorități înainte de Sărbători, pentru că altfel este posibil să pierzi controlul asupra unor situații și să primești vești neplăcute.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Capricorn

Te uiți în urmă și realizezi cât de puține lucruri ai făcut anul acesta. Poate că ai făcut paşi foarte mici în privinţa carierei, dar ai reuşit să te menţii pe linia de plutire. Lucrurile nu se vor schimba prea curând, deși eclipsa de Soare din Săgetător poate fi un moment favorabil pentru tine. Este posibil să apară o ofertă bună sau un nou post la actualul loc de muncă. Cântărește bine schimbarea din fața ta.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Vărsător

Te întâlneşti cu prieteni vechi sau cu rude pe care le vezi foarte rar. Unele întâlniri sunt absolut întâmplătoare şi îţi pot creea neplăceri. Dar altele pot aduce și vești bune, mai ales în preajma zilei de 14 decembrie, când va fi eclipsa de Soare din Săgetător. Profită de energia acestei zile și ocupă-te de activitățile mai dificile, pe care doreai să le finalizezi înainte de Sărbătorile de iarnă.

Horoscopul săptămânii 11 – 17 decembrie – zodia Pești

Trebuie să faci o serie de plăţi, în a doua jumătate a lunii decembrie, și te vei descurca destul de greu cu banii pe care îi ai acum. În schimb, tranzitul lui Venus în Săgetător îţi aduce bucurii în familie, pentru că vei face ceva deosebit pentru copiii tăi. Partenerul de cuplu s-ar putea să te dezamăgească. Nu va reuşi să îşi ţină toată promisiunile faţă de tine, dar nu va fi doar vina lui.