Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Berbec

Ţi-ai propus să mai schimbi câte ceva în viaţa de acasă, poate chiar aspecte care te supără în fiecare zi. Poți îmbunătăți multe lucruri în aceste zile, cu concursul socrilor. Este momentul să pui accentul și pe oportunităţile care se vor ivi la locul de muncă, nu doar în relaţia cu familia. Un coleg de muncă te ajută să treci cu bine peste un obstacol și să lucrezi la un proiect nou, care poate aduce mai mulți bani.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie– zodia Taur

Vor fi zile mai dificile pentru relația de cuplu, dacă s-au adunat reproșuri și critici. Iubirea te obligă să faci sacrificii. Adevărul doare, dar trebuie spus verde în faţă astfel încât niciunul dintre voi să nu piardă. Vor fi zile potrivite să petreceți mai mult timp în doi și să încercați să găsiți compromisuri, să vă ajutați și să comunicați mai deschis. Ar putea fi o perioadă bună pentru un concediu în doi!

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Gemeni

Vei avea nevoie de mai multă stabilitate în luna iunie. Dacă este necesar să îți schimbi domiciliul, în zilele următoare vei găsi locuinţa potrivită. Până şi proiectele legate de copii se vor termina cu bine. Iar în ceea ce privește sănătatea, vei scăpa curând de vizitele la medic sau la stomatolog. În dragoste, se repetă însă anumite discuţii care te mâhnesc. Este mai bine să clarifici acum scenele de gelozie. 

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Rac

Ar fi bine să amâni planurile de călătorie mai costisitoare, cel puțin o vreme până reușești să mai strângi niște bani. Un prieten sau o rudă îţi lasă în grijă ceva preţios şi îţi modifici programul zilnic în funcţie de noua responsabilitate. În familie, ai parte de mai multă bucurie şi dragoste. La serviciu, mare atenţie la documentele nesemnate pentru care vei fi nevoită să dai tu socoteală.  

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Leu

Te descurci mult mai bine decât prietenele tale să găseşti exact ce vrei, inclusiv la un preţ rezonabil. Vei avea o perioadă bună pentru mici achiziții, ba chiar vei da și niște bani cu împrumut. Important este să nu fii prea generoasă, mai ales cu împrumuturile către frați sau surori. Vei beneficia de un buget bun în luna iunie, dacă nu trebuie să îl împarţi cu familia.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Fecioară

Te supără persoane insistente, puse pe ceartă, gata să te critice oricând. Nu le răspunde cu ironie sau comentarii răutăcioase. Vei avea succes numai cu argumente prin care să le demonstrezi că nu au ele dreptate. Discuţii neplăcute vei avea şi cu un adolescent, dacă ai în familie copii deja mari. În relaţia sentimentală, trebuie să încerci să mai evadezi puţin din obligaţiile apăsătoare. 

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Balanță

Ți-ar prinde bine să te ocupi de o mică afacere de familie sau de o mică afacere imobiliară din care îţi revine şi ţie o parte. Negocierile vor fi însă dificile, iar rezultatul va fi mai slab decât doreai. Mare atenţie la deciziile pe care le iei la începutul săptămânii, pentru că de acţiunile tale depinde bunăstarea unei persoane. Dacă eşti singură, dragostea îţi iese în cale însă nu vrei să te implici prea mult.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Scorpion

Ar fi bine să cauți şanse noi pe mai multe planuri. Doar pe plan profesional ar fi indicat să laşi lucrurile să se desfăşoare ca şi până acum. Casa este în continuare una din priorităţi, dar tot nu găseşti fondurile necesare pentru modernizarea de care ai nevoie. Un bărbat mai în vârstă îți ridică în cale obstacole la care nu te aștepți. În relaţia cu soțul este nevoie de mai multă magie.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Săgetător

Ești tentată să te implici în tot felul de treburi și activități care necesită efort fizic. Mare atenţie la ce meştereşti prin casă pentru că sunt şanse să te accidentezi. Se accentuează şi problemele cu circulaţia periferică la picioare. Tendinţa ta de a te refugia în munca fizică se datorează, poate, nesiguranţei pe care o simţi în relaţia de dragoste. Lasă timpul să treacă şi vei lua decizia potrivită. 

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Capricorn

Îți cauți de muncă și te atrage o ofertă din partea unei companii din domeniul financiar, dar nu tot ce străluceşte este din aur. Trebuie să fii precaută, mai ales dacă este nevoie să accepți un salariu mai mic în cartea de muncă. În familie, vei pune la cale câteva evenimente legate de viitorul copiilor, între care şi o petrecere. Este perioada potrivită să le oferi copiilor momente mai deosebite în familie.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Vărsător

Vei avea parte de veşti bune şi de o sumă mai mare de bani. Poate că vei primi un comision sau o răsplată pentru generozitatea față de o colegă. Partea financiară va fi, pentru o vreme, prioritară pentru tine deoarece simţi nevoia să strângi cât mai mulţi bani. La serviciu, trebuie să clarifici câteva lucruri în relaţia cu un șef incomod. Unele lucruri trebuie discutate cât mai direct și obiectiv.

Horoscop săptămânal 10 – 16 iunie – zodia Pești

Te aşteaptă câteva zile mai grele în familie. Vei depăşi momente tensionate în care vei fi nevoită să îţi impui punctul de vedere în probleme pe care numai tu le poţi rezolva. La serviciu, ai nevoie de mai multă organizare. Vei participa la o întrunire unde se vor pune în discuţie rezultatele tale de la muncă. În dragoste, trebuie să fii mai atentă la micile detalii și la doleanțele partenerului tău.