Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie   – zodia Berbec

Vei avea zile mai tensionate la mijloc de decembrie, dar și câteva vești bune. Încearcă să scapi de îndoielile care ţi s-au adunat în suflet. Problemele care au apărut din lipsa banilor se vor rezolva în mare parte în cursul acestor zile. Chiar dacă nu vei găsi soluţii pentru toate situațiile incerte, cel puţin vei scăpa de datorii. Câţiva bani în plus vor sosi la timpul potrivit și vei cumpăra cadourile din timp.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Taur

Vei avea nevoie de două, trei zile mai libere în care să te ocupi de casă și să cumperi provizii pentru pregătirile de Sărbători. Nu lăsa nimic pe ultima sută de metri, înainte de Crăciun. În plus, vei avea nevoie și tu de câteva clipe de linişte pentru tine, mai ales dacă te confrunți cu probleme mai grele la serviciu. În ceea ce privește sănătatea, pune-ţi pofta în cui când vine vorba de dulciuri, să nu ajungi la regim!

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Gemeni

Vei reuși să strângi niște bani și te gândești să faci mici investiții în casă. Ai nevoie de mai multă înţelegere din partea familiei pentru toate schimbările pe care le vrei înainte de Crăciun. Pe de altă parte, trebuie să ştii să ţii sub control proiectele de la serviciu care se vor complica, dacă nu sunt încheiate la timp. În discuţiile cu colegii nu te cunosc suficient de bine afirmațiile tale vor fi interpretate greşit.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Rac

Profită de timpul tău liber, dacă ai un program de muncă mai lejer. Este o perioadă propice pentru mici schimbări care te fac fericită. Dar nu încerca să îţi schimbi prea mult stilul de viaţă, pentru că te vei încurca în cheltuieli mari. Oferă-ţi doar cadoul pe care ţi-l doreşti de mult timp şi nu ai avut până acum ocazia să ţi-l cumperi. Mare atenţie la micile accidente casnice şi la starea generală de sănătate.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Leu

Se anunță zile tensionate în familie. Aştepţi veşti sau sprijinul unei persoane care te poate scăpa de o nedreptate. Susţine-ţi cu tărie punctul de vedere şi în următoarele zile vei reuşi să te descurci singură, fără să ai prea multe de pierdut. La serviciu, eşti preocupată de decizii care nu ţi se par potrivite cu domeniul vostru de activitate. O ședință cu colegii creativi și îndrăzneți poate fi soluția cea mai bună!

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Fecioară

Vor sosi zile bune pentru zodia ta. Primeşti bani pe care îi credeai pierduţi sau pe care nu credeai că îi mai primești. Nu cheltui niciun ban pentru tine şi încearcă să îi investeşti în interesul familiei. În relaţiile cu rudele răbdarea este o calitate de aur, foarte apreciată. Unul dintre socri va face un gest deosebit faţă de tine. La serviciu, tensiunile vechi se vor risipi şi vei simţi că atmosfera va deveni mult mai plăcută.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Balanță

Te vei confrunta cu persoane care încearcă să te păcălească și să amâne rezolvarea unor probleme la serviciu. A greşi este omeneşte, dar este înţelept să îndrepţi greşelile făcute. Colegii care au muncit mai mult şi care au rezultate mai bune trebuie apreciați. În dragoste, te laşi influenţată de zâmbetul fermecător al unui cuceritor, chiar dacă prietenele te avertizează să îl părăseşti. Mai dă-i o șansă, dacă inima ta așa simte!

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Scorpion

Vor veni zile bune pentru că vei aduna bani când nici nu te aștepți și vei fi sprijinită de persoane cu care poţi începe un proiect îndrăgit de familia ta. La mijlocul săptămânii viitoare vei fi tot mai optimistă şi vei reuşi să îi convingi pe ceilalţi să facă ceea ce îţi doreşti. În faţa iubirii eşti vulnerabilă, de aceea este mult mai bine să accepţi declaraţiile de dragoste, fără să promiţi ceva în schimb.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Săgetător

Vei cunoaște un bărbat a cărui atitudine te va pune deseori pe gânduri. Uneori pare sincer, alteori pare dezinteresat. Îţi va fi foarte greu să te împrieteneşti cu el, deşi îţi doreşti mult să fiţi mai apropiați. La serviciu, simţi că ţi se deschid noi perspective, doar nu trebuie să mai pleci urechea la comentariile răutăcioase care îţi distrug liniștea. Bazează-te pe sprijinul și sfaturile șefilor cu care lucrezi de ani de zile.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Capricorn

Te vei ocupa de tot felul de treburi vechi, care nu au fost terminate la timp. Înainte de Sărbători, trebuie să îți simplifici programul și la serviciu, și acasă.  Va fi o săptămână mai dificilă și vor fi momente în care vei avea nevoie de ajutorul colegilor. Dar nu te îndatora față de persoanele care speculează momentele tale de slăbiciune, dacă nu ai neapărată nevoie. Dacă ai copii, vor avea uşoare probleme de sănătate şi au nevoie de tratament.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Vărsător

Eşti tot mai ocupată la serviciu să închei unele contracte sau proiecte care aduc bani de Crăciun. Dar vei fi ocupată și cu o prietenă sosit din străinătate sau din altă parte a ţării. Se pare că trebuie să o sprijini într-o situaţie legată de familia lui. În momentele libere, încearcă să te relaxezi făcând mișcare sau sport împreună cu copiii. Oricât ar fi de frig afară, în fiecare zi ai nevoie de o plimbare în aer curat.

Horoscop săptămânal 10 – 16 decembrie – zodia Pești

Vei fi plină de energie și vei avea momente frumoase care îți arată că ești o persoană norocoasă. Nimic nu va rămâne făcut pe jumătate, pentru că vei avea succes în orice vei începe. Eşti grăbită să te întâlneşti cu prieteni dragi şi laşi baltă câteva treburi gospodărești care pot fi amânate. O prietenă îţi aduce veşti bune legate de locul de muncă. Se pare că veți scăpa de unele obligații și veți avea un program mai relaxat de muncă.