Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Berbec

Profită la maximum de vară și de timpul tău liber, de concediu sau mici distracții. Dar nu lua decizii care l-ar putea speria pe soțul sau iubitul tău. Uneori ești prea pretențioasă și ceri mulți bani, însă în această perioadă trebuie să fii mai cumpătată. În privinţa serviciului, te aşteaptă câteva provocări cărora trebuie să le faci faţă, dacă vrei să câştigi. Experienţa ta îşi va spune cuvântul şi vei găsi o cale.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie– zodia Taur

Ești ambițioasă, iar prima decadă a lunii iulie este o perioadă favorabilă pentru zodia ta, dacă ai nevoie de o schimbare. După data de 5 iulie, Marte va ajunge în Taur unde va rămâne până pe 20 august. Datorită acestui astru, va fi o perioadă bună să pui pe roate tot felul de idei, reparații, renovări și schimbări. La serviciu, volumul de muncă se va dubla pentru că mulți colegi pleacă în concediu.

Horoscop săptămânal1 – 7 iulie – zodia Gemeni

Vei avea parte de zile mai frumoase în familie și de liniște. Nimeni nu îți mai cere nimic și te poți ocupa de tine. Micile neînţelegeri se rezolvă fără să te implici prea mult emoţional. Relaţia cu partenerul de viaţă va fi mai frumoasă, dacă plecaţi împreună la sfârşit de săptămână, fără prieteni sau copii. Vei avea parte şi de un buget mai consistent, aşa că îţi poţi permite bijuteriile la care visezi de ceva vreme.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Rac

Vei primi vizita lui Mercur, care intră în Rac din data de 5 iulie și aduce o influență bună în cariera ta. Ai şanse mari să îţi impresionezi şefii. Vei reuşi să obţii rezultate foarte bune acolo unde alţii au dat greş. Eşti hotărâtă să ai acelaşi succes şi acasă. Nu accepţi niciun refuz din partea soţului, când vine vorba de planurile tale de viitor. Din punct de vedere financiar, astrele sunt de partea ta.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie– zodia Leu

Îți merge mult mai bine la serviciu, pui planuri noi pe roate, iar relaţiile de colaborare cu persoanele alături de care munceşti se îmbunătăţesc. Bugetul rămâne totuşi destul de mic și este bine să economisești banii pe care îi primești luna aceasta. Pe de altă parte, poate fi o perioadă  excelentă să rămâi însărcinată, dacă îţi doreşti un copil. Dacă ai deja copii, primeşti o veste din partea lor.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie– zodia Fecioară

Vei avea de rezolvat unele probleme de familie, poate chiar probleme de sănătate legate de părinți. Acceptă ajutorul persoanelor apropiate. Chiar dacă nu îţi sunt prietene, poţi avea încredere în celelalte femei din familia ta. Intenţiile lor nu pot fi decât bune. Pe de altă parte, primele zile din iulie reprezintă o perioadă aglomerată la muncă, dar, după data de 13 se pot rezolva multe.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Balanță

Vei avea zile norocoase, iar partenerul de viață îți pregătește câteva surprize, poate legate de vacanța de vară. Vei avea cele mai bune motive să rămâi alături de el pentru totdeauna. Marți, este posibil să pierzi nişte bani, deşi vei încerca tot felul de metode să îţi protejezi investiţiile. Vestea bună este că suma nu va fi foarte mare şi o vei recupera mai târziu. Banii nu sunt acum o prioritate.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Scorpion

Va fi o perioadă bună pentru zodia ta la serviciu. Vei scăpa de unele obligații mai dificile și vei încasa câştiguri noi pentru munca depusă. După data de 5 iulie apar câteva cheltuieli neprevăzute, dar te va susține familia financiar pentru a cumpăra tot ce ai nevoie în casă. Dacă ai copii, te ocupi de câteva probleme pe care ei nu reuşesc să le rezolve singuri. Va fi o bună lecție de viață pentru ei.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Săgetător

Abilitatea ta de a negocia şi de a obţine bani în plus este pusă în valoare de Mercur. Discută despre bani cu zâmbetul pe buze, deoarece tu nu vei avea nimic de pierdut. Bugetul tău va fi mai mare decât în luna iunie. Spre sfârșitul săptămânii, încearcă să refuzi întâlnirile cu prietenii şi să petreci mai mult timp cu familia. Dar, dacă eşti singură, ieși mai des în oraș. Ai toate şansele să te îndrăgosteşti!

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Capricorn

Vei avea parte de o perioadă mai ușoară la serviciu. Primeşti veşti mai bune legate de deciziile şefilor. Nu este exclus să se angajeze oameni noi și să scapi de unele obligații sau activități mai complicate. Pe de altă parte, tot la muncă, vei fi nevoită să faci un compromis sau să accepţi o înţelegere cu o persoană care nu îţi este deloc simpatică. Dar vei trece și de acest moment și vei fi apreciată.

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie– zodia Vărsător

Ai șanse mari să rezolvi probleme mai vechi în familie şi chiar să scapi de o relaţie incomodă, de o persoană care ţi-a provocat neplăceri şi pagube materiale. La serviciu, apar probleme legate de programarea unor evenimente. Trebuie să împaci clienţi nemulţumiţi sau persoane care au de pierdut din cauza acestor modificări. În ceea ce privește distracțiile de vară, nu rata nicio șansă să mergi în drumeții!

Horoscop săptămânal 1 – 7 iulie – zodia Pești

Evită conflictele de orice fel și mai ales conflictele cu colegii de muncă! Nu va fi uşor să te împaci cu persoanele respective și te vei simţi exclusă din cercul de profesioniști de la birou. În familie, este posibil să fii pusă în faţa unor decizii dificile, dar acest lucru nu trebuie să îţi afecteze buna înţelegere cu frații sau verișorii tăi. Fiecare trebuie să ajutați și să contribuiți la pacea din familie.