Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie  – zodia Berbec

Te gândești la mici investiții în casă, dar vei fi tentată să cumperi lucruri mai scumpe. Cu toate că te vor costa mai mult, vor fi utile în casă, mai ales dacă este vorba de electrocasnice. În primele zile ale lunii aprilie vei fi lipsită de energie, te simţi copleştiă de treburi și la serviciu, și acasă, şi ar fi bine să eviți rudele care încearcă să profite de tine. Abia mai ai timp liber pentru tine și planurile tale.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Taur

La serviciu, trebuie să faci faţă unei situaţii noi, care pare dificilă, dar din care pot apărea ocazii profitabile. Poate fi vorba de o colaborare la un proiect plătit separat. Este o șansă să înveți lucruri noi și să capeți un bonus. În relaţia cu iubitul sau cu soțul tău este nevoie de o perioadă în care să discutați mai rar despre subiectele delicate, pentru a evita orice moment tensionat și neplăcut.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Gemeni

Te vor surprinde visele pe care le vei avea în următoarele zile. Poate că stresul și grija constantă legată de război și consecințele lui declanșează stări de anxietate și coșmaruri. În familie, se vor petrece unele schimbări și vei înțelege mai bine unele decizii luate de părinţi. Cu toate acestea, te supără cât de greu prind contur planurile tale, dacă ei nu te mai pot susține financiar și investesc în alte lucruri. 

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Rac

Ai parte de un câştig nesperat. Fie că îţi încerci norocul la lotto, fie că primeşti o sumă mai mare pentru o lucrare sau un serviciu, cert este că vei avea câteva zile foarte bune din punct de vedere financiar. Nu trebuie să îţi fie teamă de schimbări! Ai nevoie de ceva nou în viaţa ta, oricât de mic sau puţin ţi s-ar părea. Este suficient să îţi schimbi culoarea părului şi te vei simţi mai bine.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Leu

Munceşte pentru tine şi bazează-te pe propriile forţe. Nu te încredere în promisiunile colegilor sau ale celor care colaborează cu tine. Unii dintre ei îţi pot face observaţii că iei decizii nepotrivite, dar tu îţi cunoşti mai bine interesul. Mare atenţie la durerile musculare şi la durerile de cap. Oboseala din ultima vreme îşi spune cuvântul şi ai nevoie de relaxare sau de un sport ușor.      

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Fecioară

Încearcă să păstrezi relaţii cordiale cu toţi colegii. Vei avea zile pline la serviciu şi vei simţi uneori că te depăşesc noile responsabilităţi. Nu amâna nimic, chiar dacă la unele proiecte lucrezi singură. Pe de altă parte, acasă, vor veni zile frumoase pentru relația de cuplu. Dacă ţi-ai programat anumite activități împreună cu soțul sau cu iubitul tău, fă tot posibilul să le începeți curând.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Balanță

Te aşteaptă câteva zile mai tensionate acasă. O problemă recentă se va rezolva, dar depinde de timpul liber și buna dispoziţie a partenerului de viaţă. Dacă eşti singură, o nouă relaţie mai stabilă şi plină de promisiuni te aşteaptă, dar trebuie să laşi deoparte prejudecăţile. O schimbare de planuri în familie te determină să călătoreşti și să îți vizitezi niște rude care au probleme de sănătate. 

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Scorpion

Vei începe munca la un proiect nou sau într-un spaţiu nou de la 1 aprilie. Vei fi mulţumită de tot ce vei reuşi să realizezi în următoarele zile și vei lega noi relații de prietenie cu colegii. În dragoste, ai încredere în instinctele tale dacă vrei să fii fericită. Venus va aduce câteva zile în care ţi se vor îndeplini anumite dorinţe legate de relaţia ta sentimentală. Te va surprinde grija pe care ţi-o poartă partenerul tău.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Săgetător

Vei avea parte de multe surprize, unele dintre ele fiind destul de neplăcute. Saturn şi Jupiter au o poziţie nefavorabilă la începutul lunii aprilie. Uneori, influența acestor astre atrage accidentele şi eşecul. La serviciu, se vor schimba adesea opiniile şi starea de spirit. Singurul lucru bun al săptămânii este atitudinea deschisă a şefilor. Vei reuşi să discuţi cu superiorii tăi tot ce ai nevoie.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Capricorn

Te aşteaptă câteva probleme la serviciu, la început de aprilie, legate măriri de salariu și promovare. Urmăreşti un anumit scop, încerci să îţi construieşti o carieră, dar nu vei reuşi deocamdată. Niciunul din posturile pe care le doreşti nu vor fi disponibile. Vei fi mai norocoasă dacă încerci să găsești o colaborare, pentru că vei câștiga bine, fără să îți asumi obligații mari.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Vărsător

Eşti dezamăgită de condiţiile de lucru și vor fi zile cu un program intens. Te simţi obligată să păstrezi un loc de muncă din care nu mai ai nimic de câştigat şi nici nu îţi oferă satisfacţii sufleteşti. Dar luna aceasta nu este cea mai potrivită pentru a căuta un alt serviciu. Mai ai de așteptat. Acasă, în relația de cuplu, soţul tău devine mai deschis și îți împărtășește anumite probleme.

Horoscop săptămânal 1 – 7 aprilie – zodia Pești

Trebuie să te înarmezi cu mai multă răbdare când te ocupi de rezolvarea unor probleme din familie. Vei descoperi că gelozia unei persoane apropiate îţi poate distruge bunele relaţii cu o prietenă dragă. La început de aprilie, dacă urmăreşti un anumit scop, mai ales în plan profesional, poţi avea şanse mari să ţi-l îndeplineşti, chiar dacă presupune cheltuieli mari. Fii atentă şi la starea de sănătate!