Berbec 21.03 – 20.04

Începe perioada planurilor și a inițiativelor. Cu Marte în semnul tău astral, acum este momentul să planifici și să îți organizezi ideile, astfel încât să le realizezi pe toate în următorii doi ani. De asemenea, deciziile pe care le vei lua în aceste zile vor fi importante pentru acțiunile tale viitoare care se vor răsfrânge asupra familiei. Dacă apar probleme medicale, ia măsuri din timp și mergi la medic.

Taur 21.04 – 21.05

Vei primi vizita lui Marte în zodia ta, în ultima zi a lunii martie. Va fi un moment astrologic deosebit și cu influențe benefice asupra carierei și a vieții tale sociale. Până la jumătatea lunii mai, cât durează vizita lui Marte, vei fi favorizată în relațiile profesionale și poți primi oferte de muncă foarte bune. De asemenea, vei fi bine văzută de către șefii pretențioși.

Gemeni 22.05 – 21.06

Vei fi sfătuită să iei decizii importante legate de casă și de familie și să grăbești realizarea unor proiecte importante pentru copii. În lunile de vară, nu vei mai găsi nici timpul liber și nici banii de care dispui acum pentru a realiza tot ce îți dorești. Venus arată că, la mijlocul lunii martie, este perioada cea mai potrivită să îți modernizezi bucătăria sau să cumperi electrocasnice necesare.

Rac 22.06 – 22.07

Vei avea șansa să călătorești în străinătate sau să însoțești un grup de prieteni într-o excursie. Chiar dacă vremea nu este îmbietoare, persoanele din jurul tău te vor face să te simți excelent și să te bucuri de fiecare clipă. Va fi o experiență inedită și vei cunoaște tot felul de oameni, cu care vei păstra legătura și pe viitor. Pe de altă parte, ultimele zile de martie vor aduce și venituri consistente.

Leu 23.07 – 22.08

Vei beneficia de o perioadă prosperă, în care vei cheltui foarte puțin, dar vei obține lucruri de calitate. În ultimele zile de martie, după eclipsa de Soare din Pești, vei găsi noi oportunități financiare și vei primi bani din surse neașteptate. Este posibil ca un prieten să îți returneze acum banii pe care i-ai împrumutat cu mult timp în urmă. Bugetul tău se rotunjește și vei putea face economii.

Fecioară 23.08 – 22.09

Vei lua decizii importante pentru familie sau pentru viitorul tău, dacă nu ești căsătorită. Te vei gândi mai des să îți schimbi locuința sau să îți cumperi o casă și să trăiești singură, fără sprijinul părinților. Dacă ai copii, va fi momentul potrivit să îi ajuți să își cumpere o locuință și să învețe să trăiască pe cont propriu. Indiferent de situație, viața de familie se va schimba din acest moment.

Balanţă 23.09 – 22.10

Te bucuri de susținerea celorlalți, atâta vreme cât nu lași lucrurile la voia întâmplării și îi implici și pe cei din jur în activitățile tale. Membrii familiei așteaptă să iei atitudine și să treceți la fapte pentru a vă împlini visurile dragi. Dorințele lor depind de ceea ce vei face tu în următoarele zile și trebuie să te gândești foarte bine la deciziile pe care le iei și la consecințele lor pe termen îndelungat.

Scorpion 23.10 – 21.11

Ar trebui să te ocupi de treburi ușoare, de activitățile simple și de rutină, care nu presupun eforturi prea mari. Sănătatea ta poate fi vulnerabilă, în apropierea Lunii pline de la începutul lui aprilie. Încearcă să găsești activități care să te relaxeze și care să îți permită să petreci mai mult timp cu cei dragi. La serviciu, vei avea norocul să primești ajutor din partea unor colegi binevoitori.

Săgetător 22.11 – 20.12

Începe o perioadă cu multe zile liniștite și echilibrate. Vei avea timp să te ocupi pe îndelete de ceea ce îți place, mai ales dacă ai un hobby care te relaxează și care le place și persoanelor apropiate. Totul va merge cum ai plănuit, dar este posibil ca, în relația de dragoste, să apară câțiva nori. Fă un compromis și alungă temerile cu un zâmbet, să fie armonie deplină între voi.

Capricorn 21.12 – 20.01

Vei fi nevoită să te ocupi de probleme mai vechi, de care nu s-a interesat nimeni până acum și care îți vor răpi o bună parte din timpul tău liber. Se pare că va veni o perioadă mai aglomerată și acasă, și la serviciu. Va trebui să lucrezi în locul unui coleg și va trebui să împarți treburile casnice cu cineva apropiat din familie, care te poate ajuta în momentele mai dificile.

Vărsător 21.01 – 19.02

Fii prudentă în fapte și vorbe, nu te pripi să îi judeci pe ceilalți și așteaptă să vezi ce decizii iau. Dacă apar tensiuni în relația cu părinții sau cu socrii, discută cu fiecare în parte ce necazuri au și vei găsi o soluție de compromis, fără să faci niciun sacrificiu. Marte poate accentua stările de nervozitate și emoțiile, ceea ce poate complica lucrurile în căsnicie, dar trebuie să ai răbdare!

Peşti 20.02 – 20.03

Se anunță o perioadă excelentă pentru zodia ta, iar ultimele zile de martie vor rotunji bugetul familiei. După o perioadă lungă, prosperitatea se întoarce în casa ta, iar astrele îți oferă zile pline de energie și bucurii. La început de aprilie, te poți aștepta la evenimente frumoase și la o petrecere în familie sau împreună cu prietenii. O ocazie deosebită te va face mult mai fericită!