Horoscopul lunii octombrie 2020 – zodia Berbec

Luna octombrie începe cu un avânt puternic pentru zodia Berbec, datorită Lunii pline care ajunge în acest semn astral chiar pe data de 1. Primele zile din această lună sunt zile benefice, pline de energie, în care nativii zodiei pot realiza multe lucruri și pot câștiga mai bine. Berbecii își pot asuma și riscuri financiare, pentru că sunt șanse să iasă în câștig. Dar, după data de 16 octombrie, trebuie să fie mai ponderați și calculați.  

Horoscopul lunii octombrie 2020 –  zodia Taur

Nativii Tauri se pot bucura de configuraţiile astrale norocoase pe care le anunță horoscopul lunii octombrie 2020. Cu cât sunt mai ambiţioși şi ţintesc spre obiective mai îndrăzneţe, cu atât vor avea mai multe ocazii să își împlinească visurile. Cu o condiție: să nu neglijeze niciodată dragostea și liniștea sufletească! Luna octombrie le poate aduce stabilitate financiară, un confort în plus, dar spre sfârșitul lunii trebuie să anuleze orice proiect dificil și să se concentreze doar pe relația de dragoste.

Horoscopul lunii octombrie 2020 –  zodia Gemeni

Începutul lunii octombrie poate fi dificil, dar plin de speranțe și promisiuni. Gemenii vor primi noi responsabilități, dar ei sunt obișnuiți cu cu greutăţile, și se vor descurca la serviciu. Luna plină din Berbec, de la 1 octombrie, îi va învăța să caute noi oportunități, să fie mai ambiţioși şi mai duri. Dacă vor să câştige mai mult, trebuie să se gândească la investiţii care vor aduce beneficii pe termen lung și să renunțe la comoditate.

Horoscopul lunii octombrie 2020 –  zodia Rac

Racii vor fi mai preocupați să investească în locuință, să își îmbunătăţească nivelul de confort și să facă un progres în carieră. Vor încerca să obţină un anumit confort material, dar se vor bucura de el doar dacă vor avea linişte în viaţa de familie. Indiferent de ambițiile și proiectele lor, va fi mult mai important să fie sprijiniți de partenerii de viață sau de părinți, decât să meargă contra curentului.

Horoscopul lunii octombrie 2020 – zodia Leu

Nativii Lei se simt plin de energie la începutul lunii octombrie și vor face tot posibilul să schimbe lucrurile de care nu mai sunt mulțumiți. Astrele vor fi de partea lor, mai ales Luna plină din Berbec, și vor avea rezultate rapide, în prima jumătate a lunii octombrie. Leii singuri ar putea readuce pasiunea în viața lor, dacă sunt deschiși să cunoască oameni  din alte domenii. Cele mai mari șanse le vor avea în a doua jumătate a lunii octombrie.

Horoscopul lunii octombrie 2020 – zodia Fecioară

Sănătatea și munca sunt prioritare pentru nativii din zodia Fecioarei. În luna octombrie se vor ambiționa să facă mai multe pentru ei, să câștige mai bine, să facă sport, să slăbească, să mănânce mai sănătos, să aibă mai mult timp pentru activități culturale. Dar munca lor nu va fi răsplătită imediat. Abia spre sfârșitul lunii vor reuși să adune o sumă mai consistentă de bani, iar câștigurile importante vor veni, probabil, peste două, trei luni. 

Horoscopul lunii octombrie 2020 –  zodia Balanță

Zodia Balanței va avea o lună excelentă, cu puține zile grele sau aglomerate. Nativii care au un loc de muncă stabil, se vor bucura de mai mult timp liber, iar cei care se află în căutarea unui job bun, au șanse mai mari între 7 și 16 octombrie. În ultima decadă a lunii, când Mercur este retrograd, trebuie doar să fie atenți la economiile pe care le-au adunat, să nu risipească banii munciți pe lucruri pe care le vor arunca peste un an sau doi.  

Horoscopul lunii octombrie 2020 – zodia Scorpion

Octombrie poate să fie o lună tensionată și aglomerată pentru zodia Scorpion. Nativii zodiei trebuie să fie prudenți nu doar cu propriile planuri și proiecte, dar mai ales cu oamenii de care au nevoie. Relațiile profesionale pot fi mult mai încordate, unele obligații de serviciu se schimbă, iar acasă temele copiilor și nevoia lor de a fi sprijiniți pas cu pas va fi o presiune în plus. În a doua jumătate a lunii, Mercur retrograd în Scorpion poate aduce pierderi și întârzieri.

Horoscopul lunii octombrie 2020 – zodia Săgetător

Va fi o lună bună pentru Săgetători și se vede chiar din primele zile, când Luna plină din Berbec aduce vești bune. Energia ei va ajuta nativii Săgetători să finalizeze ceva important în viața lor. Se vor încheia anumite etape sau proiecte începute în lunile de vară sau chiar în primele luni ale acestui an. În a doua decadă a lunii, va fi o perioadă mai dificilă pentru Săgetătorii care au probleme de sănătate, pentru că Venus poate amplifica suferințe mai vechi.

Horoscopul lunii octombrie 2020 –  zodia Capricorn

Capricornii pot avea o lună bună, cu multe perspective și șanse noi, dar multe oportunități pot fi riscante din punct de vedere financiar. De aceea, este bine să acționeze cu prudență indiferent de oferte și să se gândească întotdeauna la consecințele pe termen lung. Mercur retrograd în a doua jumătate a lunii îi învață să analizezi orice situație din toate unghiurile și mai ales să se ferească de profitori.

Horoscopul lunii octombrie 2020 – zodia Vărsător

Vărsătorilor le merge bine, dacă sunt dispuși să facă un efort și să facă unele schimbări. În octombrie, mulți dintre ei ar putea face o afacere bună dacă se împrumută la bancă pentru a cumpăra o altă locuinţă. Relațiile de cuplu vor avea nevoie și ele de schimbări și de mai multă pasiune. Nativii căsătoriți trebuie să găsească mai mult timp pentru soțiile lor, să călătorească fără copii și fără prieteni, doar în doi. Nativii singuri vor avea relaţii de scurtă durată care pot debuta după data de 10 octombrie.

Horoscopul lunii octombrie 2020 – zodia Pești

Nativii Pești vor fi destul de îngrijorați la începutul lunii din cauza unor probleme presante, dar vor reuși să le depășească. Va veni un moment bun pentru ei pe 16 octombrie, când va fi Lună nouă în Balanță, moment care ar putea aduce o nouă prietenie valoroasă, o nouă dragoste sau oportunitatea de a călători pe distanțe lungi. Luna nouă marchează întotdeauna un început de drum sau de relație. Mercur retrograd, însă, îi avertizează să nu își facă mari speranțe de bani mulți.