Horoscopul lunii noiembrie  – zodia Berbec

Prima jumătate a lunii noiembrie nu este cea mai bună perioadă din an pentru tine și, probabil, te vei confrunta cu probleme mai vechi, pentru care nu ai găsit o rezolvare. Poți să dai vina pe Marte retrograd aflat chiar în zodia ta. Rezolvă fiecare situație pas cu pas, încearcă să înțelegi cauzele și astfel vei găsi și soluțiile. Este posibil să cheltuiești mai mult, dar vei trece peste necazuri și, după data de 13 noiembrie, lucrurile se vor aranja.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Taur

Astrul zodiei tale, Venus, va tranzita Balanța și zodia Scorpionului în luna noiembrie, ceea ce va fi de bun augur pentru tine. Te bucuri de o perioadă norocoasă, ești optimistă și îți merge mult mai bine. În pofida faptului că vei avea destul de mult de muncă, vei avea timp și pentru tine, dar și pentru mici distracții. Pe de altă parte, dragostea îți va oferi clipe minunate și vei redescoperi pasiunea!

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Gemeni

Mercur va fi de partea ta chiar de la începutul lunii. Noiembrie poate fi o perioadă cu multe câștiguri, dacă știi cum să îți joci cărțile. Ți-ar putea aduce o nouă sursă de venituri, dacă ești dispusă să lucrezi pe cont propriu la un proiect amplu. Vei avea mult de muncă, dar este o perioadă în care eforturile sunt răsplătite și se poate încheia în avantajul tău.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Rac

Noiembrie trebuie să fie o lună liniștită, în care să te ocupi de sănătatea și de confortul tău și al familiei. În ultimele luni ale anului ai obiceiul să strângi bani, iar astrele te vor ajuta în acest sens, în luna noiembrie. Fă-ți o listă de priorități, renunță la cumpărăturile prea scumpe și pune deoparte o sumă cât mai mare de bani, pentru a te bucura de realizări mai mari în următoarea perioadă.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Leu

Poți realiza multe lucruri frumoase în luna noiembrie, mai ales după data de 13, când Marte se întoarce la mersul direct în zodia Berbecului. Fii creativă și insistă asupra ideilor în care crezi. Trebuie să fii diplomată, să comunici mult mai bine cu persoanele implicate în aceleași proiecte și să vorbești întotdeauna despre avantajele financiare pe care le veți avea. Astrele sunt de partea ta și ai șanse mari să te afirmi.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Fecioară

Noiembrie poate fi o lună mai dificilă, mai ales dacă tu complici lucrurile cu decizii greșite. Ești foarte dură cu tine însăți în situații extreme, dar nu lăsa garda jos în fața celorlalți. Tu știi că ești puternică și că ai numeroase resurse pentru a trece peste tot felul de probleme. Concentrează-te asupra priorităților tale și vei reuși să găsești soluțiile mai ușor, fără să faci sacrificii.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Balanță

Vei avea surprize mari în luna noiembrie, în mod deosebit legate de relația de cuplu.  Astrele promit o lună plină de romantism și pasiune, dar și tu trebuie să descoperi noi modalități prin care să îi atragi atenția bărbatului dorit. Dragostea adevărată ar putea înflori, cu atât mai mult dacă ești singură și dacă ești dornică să găsești pe cineva. Nu refuza nicio șansă, nici măcar o întâlnire aranjată.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Scorpion

Noiembrie va fi o lună cu multe satisfacții, mai ales după data de 10, când Mercur va ajunge în zodia ta, secondat la câteva zile de Venus. Va fi o lună dinamică și prolifică pentru tine, iar latura financiară va fi o prioritate. Este posibil să primești o sumă mai mare de bani de la partenerul tău, căruia îi merge și lui bine, sau să găsești o afacere bună, pentru care merită să muncești, pentru că vor veni și recompensele cât de curând.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Săgetător

Noiembrie este în fiecare an o perioadă critică, în care vei finaliza unele proiecte și, poate, vei începe altele, mai ales după aniversarea zilei de naștere. Dacă ești născută în  noiembrie, trebuie să fii mai atentă la vocea ta interioară și să te gândești la toate dorințele și speranțele care au rămas neîmplinite în ultima vreme. Dacă s-au adunat prea multe, este momentul să faci o schimbare drastică și să te gândești foarte bine la ceea ce te-ar face cu adevărat fericită.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Capricorn

Te concentrezi prea mult asupra carierei și muncii tale. Îți va merge bine, pentru că, dacă afacerea la care lucrezi nu a pierdut teren în timpul pandemiei, te vei descurca foarte bine și în continuare. Acasă, partenerul tău vrea mai mult și vrea să te vadă implicată în tot ceea ce faceți împreună, dar mai ales în relația intimă. Poate că ați avut o perioadă mai lungă în care ați neglijat dorințele celuilalt, dar este timpul să reînviați pasiunea și să retrăiți nopțile de dragoste de la început.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Vărsător

Poate fi o perioadă bună să te ocupi mai mult de carieră și de stabilitatea la locul de muncă. Nu mai lăsa timpul să treacă fără să încerci să faci mai mult pentru în beneficiul tău. Folosește-ți șarmul să te apropii de oameni care pot avea o influență bună asupra carierei tale. Cu imaginația ta, vei găsi metode inedite și soluții atractive pentru a rezolva mai ușor problemele cu care te confrunți la birou. Munca ta va fi răsplătită și te vei simți apreciată de persoanele influente.

Horoscopul lunii noiembrie – zodia Pești

Trebuie să îți organizezi viața astfel încât munca și obligațiile zilnice să nu fie niciodată mai importante decât familia. Liniștea ta vine din relația frumoasă de cuplu pe care o ai și care va fi mult mai împlinită, dacă încerci să faci mai multe pentru voi doi și dacă înțelegi ce anume își dorește partenerul tău. Poate că are anumite planuri pe care nu îndrăznește să ți le spună, pentru că știe că nu vei fi de acord. Vorbește cu el și încearcă să vezi care vor fi beneficiile pe viitor!