Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Berbec

Luna ianuarie începe cu o perioadă delicată, nu atât dificilă, cât plină de emoţii. Primele semne de schimbare vor apărea în viaţa de cuplu şi trebuie să iei o decizie fermă. Vei avea șansa să te eliberezi de o promisiune sau de o povară şi să vă faceți planuri noi împreună. După data de 11 ianuarie, Jupiter va avea o influență bună în tot ceea ce faci la serviciu sau pentru a găsi un nou serviciu.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Taur

Jupiter și Marte te vor influența puternic pe parcursul lunii ianuarie, iar cele două astre pun accentul pe relațiile cu cei din jur și mai ales pe relațiile profesionale. Este posibil să renunți la tovărăşia unor persoane despre care credeai că ţin la tine cu adevărat. Trebuie să te gândești bine la ce vrei tu să realizezi și să discuți cu respectivele persoane dacă tu vrei să mergi pe alt drum.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Gemeni

Luna ianuarie 2021 va începe cu dragoste, cu daruri și întâlniri pline de pasiune și, pentru o vreme, este bine să asculţi doar glasul inimii. Dacă apar probleme în cuplu, vor fi doar momente critice trecătoare. Încearcă să le depășești imediat și să nu lași să se adune reproșuri inutile. Spre mijlocul lunii, după Luna nouă din Capricorn din 13 ianuariee, starea ta de sănătate va fi afectată serios. Mergi la medic din timp.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Rac

Ai nevoie de acordul părinților sau al membrilor familiei tale, iar Venus arată că relaţia cu familia se va îmbunătăţi şi toţi vor accepta deciziile pe care vrei să le iei. Cu sprijinul unui prieten de familie ţi-ai putea schimba locul de muncă, în cea de a doua jumătate a lunii ianuarie. În ceea ce privește banii, ai grijă să nu faci o greșeală și să pierzi economiile pe care le-ai pus deoparte în 2020.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Leu

Vei avea nevoie de câteva zile liniștite, la început de ianuarie, atât pentru tine, cât și pentru familie. În cuplu, momentele de relaxare petrecute în doi vă ajută să luați o decizie importantă legată de casă sau de copii. Dacă sunteţi abia la începutul relaţiei, este posibil să vă gândiţi la căsătorie pentru că simţi că ai ales partenerul potrivit. Iar, dacă ești singură, Venus aduce în calea ta un nativ cu semn de Pământ.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Fecioară

Influenţa benefică a lui Venus se simte din plin la început de ianuarie, când aduce un suflu nou în relațiile de cuplu care au avut probleme. Prima decadă a lunii este o perioadă bună să alungi orice complicație și neînțelegere dintre voi. După 11 ianuarie, Jupiter stimulează creativitatea şi te ajută să munceşti mai mult. Poți obține un post mai bine plătit, pentru care vei intra în competiţie cu o parte dintre colegi, dar tu vei avea cele mai multe șanse.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Balanță

Vei avea parte de o perioadă plină de energie şi vei reuși să lași în urmă problemele mărunte din viața de cuplu. Primele două decade din luna ianuarie vor fi pe placul tău, dar mai târziu unele relaţii sau planuri vor fi dezechilibrate de Uranus. Nu este exclus ca acest astru să aibă o influenţă nedorită şi asupra sănătăţii, dar problemele vor fi minore şi de scurtă durată. În plan financiar, nu se întâmplă nimic spectaculos, trebuie să ai grijă de economiile tale și să renunți la cadourile mai scumpe.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Scorpion

Prima jumătate a lunii ianuarie este o perioadă excelentă pentru cei care se iubesc sincer și pentru cei care caută dragostea. Este imposibil să treacă această lună şi să nu retrăieşti momentele de magie de la începutul relaţiei voastre de dragoste. Discuţii contradictorii şi capricii se vor isca doar dacă apar necazuri legate de bani. Pe de altă parte, dacă ai mici economii și vrei să investești, modernizează casa.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Săgetător

Jupiter este un antrenor extraordinar pentru cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă. Te inspiră şi te ghidează spre cele mai bune oferte, important este să spui tuturor că ai nevoie de un loc de muncă. Prietenii sunt, pentru tine, cea mai bună sursă pentru rezolvarea problemelor financiare. Echipă bună vei face cu parteneri din zodiile Rac şi Scorpion pentru a câştiga bani sau pentru a obține un post mai bun. În ceea ce privește dragostea, vei avea parte de mici schimbări benefice.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Capricorn

Trebuie să îți refaci bugetul în ianuarie, deși situația ta materială nu este chiar atât de rea. Din contră, te bucuri de o anumită stabilitate. Dacă ai copii, eşti tentată să le faci cadouri destul de scumpe, dar acestea vor contribui la educaţia lor, aşa că nu ai de ce să îţi faci griji. După Luna nouă din Capricorn, din data de 13 ianuarie este bine să aștepți aproximativ trei zile înainte de a începe orice proiect nou. Astfel vei avea șanse să îl duci la capăt.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Vărsător

Zodia ta primește o influență benefică de la două astre majore, Jupiter și Saturn, care îți vor ghida pașii spre proiecte noi în ianuarie. Vei fi susținută de cei din jur, vei avea parte și de noroc care pică din cer, dar vor fi și momente mai tensionate. Nu te îngrijora! Vei avea multe de învăţat depăşind obstacolele pe care ţi le aruncă în cale, cu atât mai mult cu cât aveai nevoie de o schimbare. Cu siguranţă, vei face un pas înainte, datorită lui Jupiter.

Horoscopul lunii ianuarie 2021 – zodia Pești

Relaţiile din familie sunt armonioase la începutul lunii ianuarie. Chiar dacă te întâlneşti cu socrii, te simţi bine şi ai parte de câteva zile deosebite. După data de 19 ianuarie,  lucrurile se complică. Copiii au mici probleme la şcoală şi este primul semn că trebuie să te ocupi mai mult de educația lor acasă. Păstrează-ţi optimismul, pentru că nicio problemă nu va fi atât de gravă, să nu o poţi rezolva.