Zodiile norocoase în dragoste

Gemeni

Din perspectiva relaţiilor intime, luna ianuarie a noului an este dinamică şi foarte animată. Dacă nu ai pe nimeni acum, de luna viitoare vei avea o relaţie nouă şi un partener de distracţie şi plimbări. Atâta vreme cât nu vrei să te implici într-o relaţie de lungă durată, distracția contează.

Fecioară

Dacă eşti deja căsătorită sau logodită, partenerul tău va impune un ritm alert, va avea mereu surprize şi planuri pentru voi doi. Dacă există urme de îndoială sau gelozie în sufletul tău, în februarie vor fi risipite. Nu vei avea nici un motiv să te îndoieşti de bărbatul care te iubeşte. Anul viitor este anul vostru!

Vărsător

În cuplu, vei reuşi să realizezi câteva visuri vechi și te vei simți mult mai împlinită în plan personal, chiar de la începutul noului an. Dacă ești singură, Marte favorizează întâlnirile, prieteniile şi ”accidentele” fericite în urma cărora poți cunoaște pe cineva. Dragostea va fi pe primul loc în ianuarie.

Zodiile norocoase în carieră

Rac

Ianuarie este o lună prielnică pentru acțiuni importante și pentru decizii noi în ceea ce privește cariera. Este important să îţi faci cât mai multe cunoştinţe în domeniul în care lucrezi și să vii cu idei creative la fiecare ședință. Bugetul tău va fi mai puțin bogat, dar vor fi mai multe șanse profesionale.

Balanță

Luna ianuarie a anului 2017 este o perioadă importantă și poţi schimba foarte multe, mai ales dacă eşti născută în primul decan, între 20 şi 30 ianuarie. Tonicul Mercur te pune la muncă şi te ajută să depăşeşti obstacolele, mai ales dacă există anumite tensiuni între tine și persoanele cu funcție de conducere.

Săgetător

Venus te va ajuta să treci peste câteva obstacole sau teste grele pe care le vei avea de înfruntat la muncă și să ajungi pe un post mai bun. Dacă ai șansa să avansezi, nu sta pe gânduri, indiferent cât de greu va fi să dai un nou examen. Merită să încerci și să îți croiești o nouă carieră pentru a câștiga mai bine.

Zodiile norocoase la bani

Taur

Ai şanse mari să îţi găseşti un nou loc de muncă încă din luna ianuarie, dacă acesta este principalul tău obiectiv pentru anul viitor. Dacă reușești să faci o schimbare la muncă, vei avea șanse mai mari să fi plătită mai bine și să aduni o sumă mai mare de bani la sfârșitul lunii ianuarie.

Pești

Vei avea parte de o nouă şansă să câștigi mai bine, iar acest lucru vine la momentul oportun deoarece familia ta are nevoie de un sprijin financiar solid. Dacă ai ocazia să lucrezi în comerţ, va fi o alegere potrivită pentru viitor şi te vei bucura de câştiguri mai bune din toamna anului viitor.

Scorpion

Situaţia actuală de la serviciu este posibil să se schimbe, iar anul viitor îți poate aduce câştiguri mai mari în plan social şi în profesie. Ianuarie este prima lună în care ai putea profita de sfatul unui prieten şi de ofertele de muncă pe care le primeşti. Aa vei reuși să aduni mai mulți bani pentru familie.

Zodiile mai puțin norocoase

Berbec

Ianuarie este o lună destul de plictisitoare şi de obositoare. Dar trebuie să fii foarte atentă la ce îşi doresc oamenii din jur, pentru că există riscul să iei o decizie greşită sub influenţa unei persoane apropiate. Dacă nu eşti atentă, poţi pierde sume mari de bani şi încrederea unor persoane pe care te bazai.

Leu

Prima jumătate a anului 2017 este foarte săracă în oportunităţi, oferte de muncă sau câştiguri. Luna ianuarie poate să aducă noi contacte şi relaţii profesionale, dar promisiunile celor care vor să te ajute nu vor reuşi să se concretizeze. Trebuie să aștepți alte perioade mult mai prielnice pentru planurile tale.

Capricorn

Vor apărea probleme în familie, mai ales de sănătate, care te vor necăji în prima lună a noului an. Vei fi nevoită să cheltuiești mulți bani pentru a-ţi ajuta părinţii în situaţii dificile. Este posibil ca aceste momente să declanşeze discuţii tensionate cu soţul tău, dar vor trece repede, dacă aveți amândoi răbdare.

sursa foto: Shutterstock