Mercur aduce un flux de energie puternic în semnul Săgetătorului și favorizează zodiile care fac bani sau care vor să urce mai sus pe scara ierarhică. Tranzitul lui Mercur în Săgetător începe pe data de 1 decembrie și se încheie pe 20 decembrie, chiar înainte de Sărbători, când va intra în Capricorn.

Mercur în Săgetător ne aduce mai multă putere, optimism, dinamism, încredere că vom găsi surse noi de venituri pentru viața pe care ne-o dorim. În această zodie, Mercur favorizează deopotrivă persoanele ambițioase profesional, angajații din domenii tehnice, din domeniul comunicării, internetul, tehnologia, sistemul bancar, domeniul auto și călătoriile.

Mercur în Săgetător înseamnă progres pentru cei mai mulți dintre noi. Dar iată în primul rând ce zodii fac bani în prima jumătate a lunii decembrie, datorită lui Mercur.

Zodia Taur și Mercur în Săgetător

Prima jumătate a lunii decembrie va fi o perioadă excelentă pentru nativii Tauri pentru că ei sunt împinși de la spate să încerce ceva nou, să facă mai mult decât de obicei, să muncească mai mult și astfel vor veni și recompensele financiare.

Zodia Gemeni între zodiile care fac bani în decembrie

Cu spiritul lor liber, Gemenii nu refuză niciodată o colaborare din care știu că au de câștigat, oricât ar fi de dificilă. Ei se descurcă bine cu un program încărcat, sunt capabili să muncească mult și sunt șanse mari să strângă mai mulți bani în decembrie decât în oricare altă lună a acestui an.

Zodia Balanță, favorizată de Săgetător

Când astrele mari traversează Săgetătorul și amplifică energiile benefice, zodia Balanței are mereu ceva de câștigat. Iar acum se numără printre zodiile care fac bani în decembrie, datorită lui Mercur. Banii vor veni și de la serviciu, și din familie, de la rude înstărite sau printr-o conjunctură norocoasă de la șefii care le oferă un proiect bănos, de scurtă durată.

Zodia Săgetător, favorizată de Mercur

Cum era de așteptat, nativii Săgetători se vor bucura de vești bune și de șanse financiare, datorită lui Mercur. Cel mai mult vor câștiga cei care vor pleca în străinătate, cu un contract bun, cei care lucrează în comerț, negoț, imobiliare, servicii tehnice, în special angajații care sunt în mișcare.

Zodia Pești poate face investiții

Le merge de minune Peștilor, pentru că vor aduna bani frumoși în decembrie, alături de economiile pe care le-au făcut în ultimele luni. Chiar dacă au dus o viață mai retrasă din cauza pandemiei, acum se bucură de un buget mai consistent, la care se adaugă și bonusurile de Sărbători.