Horoscopul lunii decembrie – zodia Berbec

Luna aceasta lasă deoparte planurile îndrăzneţe şi proiectele pe termen lung! Este o perioadă în care ar fi bine să îţi refaci forţele, să faci economii şi să te îngrijeşti de sănătatea ta. Decembrie, în mod special, este o lună lipsită de șanse. Nu te poți aștepta la schimbări mari sau cadouri din partea astrelor. Trebuie să ai grijă de sănătatea și de liniștea familiei tale, fără să faci investiții mari, dacă nu ai un buget solid.  

Horoscopul lunii decembrie – zodia Taur

În luna decembrie, astrul zodiei tale, Venus, va intra în mișcare retrogradă și te poți aștepta la câteva zile mai dificile. Este posibil ca, după data de 19 decembrie Venus retrograd să anunțe necazuri în familie care se vor răsfrânge asupra petrecerilor de Sărbători. Abia în ultimele zile din an lucrurile se îndreaptă şi astrele îţi aduc puţin noroc odată cu primele de Crăciun și cadourile de la cei dragi.    

Horoscop decembrie 2021 – zodia Gemeni

Prima lună de iarnă este o lună capricioasă şi puţin generoasă cu toţi cei care aşteaptă veşti deosebite de Crăciun. Unul dintre cele mai importante astre care aduce dragostea şi norocul, Venus, va intra în mișcare retrogradă din data de 19 decembrie. A doua jumătate a lunii decembrie poate fi o perioadă tensionată pentru Gemeni, cu puține zile libere. Iar eclipsa de Soare din 4 decembrie poate aduce necazuri în viața de cuplu.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Rac

Decembrie poate începe cu o atmosferă tensionată şi probleme legate de serviciu. Anumite decizii greşite din ultima perioadă îţi crează noi probleme în preajma datei de 4 decembrie, când avem o eclipsă de Soare în Săgetător. Abia după 20 decembrie, lucrurile se vor îndrepta şi te poţi baza pe nişte câştiguri mai consistente. Dacă ai probleme de sănătate, mergi la medic înainte de 15 decembrie și nu amâna tratamentul.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Leu

Cea mai mare parte a lunii decembrie este o perioadă bună pentru Lei. Dacă ai pus nişte bani deoparte, vei trece cu bine peste momentele critice din preajma Sărbătorilor. Spre final de an bugetul tău se va reface datorită unor prime și bonusuri. Cert este că a doua jumătate a lunii decembrie este perioada în care ţi se vor îndeplini anumite dorinţe. Trebuie doar să ştii cum să negociezi cu persoanele apropiate!

Horoscopul lunii decembrie – zodia Fecioară

Prima lună de iarnă este una dintre cele mai importante din această perioadă. Familia este pe primul plan şi tot ceea ce faci acum are drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de trai de acasă. Deşi va fi o lună grea financiar, vei reuşi să schimbi câteva lucruri vechi şi să îţi înnoieşti copiii de Crăciun. În plus, decembrie este dominată de retrogradarea lui Venus care aduce mai multă liniște și armonie în viața de cuplu.

Horoscop decembrie 2021 – zodia Balanță

La începutul lunii eşti preocupată de soarta unei proprietăţi a familiei sau de probleme ridicate de rude. Situaţia pare destul de complicată şi probabil că nu vei găsi o rezolvare până la Sărbători. Oricum, astrele te sfătuiesc să nu te grăbeşti. În decembrie, este mult mai importantă liniştea şi fericirea familiei tale, decât afacerile și moștenirile. Iar, după data de 20 decembrie, vei avea zile frumoase alături de copii.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Scorpion

Vin zile frumoase și vei trece cu bine peste cumpărăturile de Sărbători. Vei încheia acest an într-o atmosferă relaxată. Chiar dacă bugetul este mai sărac, deocamdată nu ai de ce să îţi faci griji. În ultimele zile din decembrie vei pune iar nişte bani deoparte. Până atunci, acordă mai multă atenţie relaţiei intime. Aveţi nevoie de mai mult timp liber pentru voi doi și ți-ar prinde bine un concediu.

Horoscopul lunii decembrie – zodia Săgetător

După mai mulţi ani buni, te aşteaptă o iarnă dificilă, în care ai de înfruntat greutăţi financiare şi momente tensionate în familie. Relaţia cu anumiţi membri ai familiei devine tot mai apăsătoare, mai ales în preajma eclipsei de Soare din 4 decembrie. Trebuie să faci sacrificii pentru ei şi să uiţi pentru o vreme de interesele tale imediate. Când te aştepţi mai puţin, apar și situații fericite, când te simți norocoasă și iubită.  

Horoscopul lunii decembrie – zodia Capricorn

Înainte de toate, din primele zile geroase trebuie să ai mare grijă de sănătatea ta. Venus retrograd în decembrie avertizează că poţi suferi de dureri de spate şi că poţi avea probleme cu circulaţia şi cu inima. Ia măsuri înainte de venirea Sărbătorilor de iarnă, să te poţi bucura de un Crăciun liniştit. În cea de a doua parte a lunii, este posibil să apară probleme cu un membru mai în vârstă al familiei .

Horoscopul lunii decembrie – zodia Vărsător

Venus îndulceşte viaţa de familie şi te ajută să le faci surprize celor dragi. Cea mai frumoasă perioadă a lunii, imediat după Moș Nicolae, este plină de întâlniri, petreceri de familie şi veşti de la cei plecaţi departe. După 20 decembrie trebuie să te ocupi de anumite proiecte legate de casă și să închei unele afaceri la serviciu. Nu este exclus să pleci câteva zile din localitate, dacă vrei să îți vizitezi bunicii sau părinții în vârstă cu ocazia Crăciunului.     

Horoscopul lunii decembrie – zodia Pești

Pentru zodia ta, iarna începe optimist sub semnul Lunii noi din 4 decembrie, care domină zodia Săgetătorului și este însoțită de o eclipsă de Soare. Ultima lună din an este perioada propice să îţi vezi visurile devenind realitate. Săgetătorul îţi aduce ambiţie şi determinare, iar tu trebuie să pui accentul pe organizare. Tot ceea ce realizezi în decembrie îţi va aduce lucruri bune în următoarele luni și Sărbători pline de dragoste.