Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Berbec

Este o zi în care trebuie să te concentrezi la serviciu să închei toate activitățile importante. Nu lăsa nimic pe săptămâna viitoare. Azi este o zi favorabilă și vei găsi soluții pentru toate problemele care apar.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Taur

Păstrează-ți calmul, indiferent de reacția persoanelor cu care iei legătura la serviciu. Poate fi o zi dificilă pentru unii, dar dacă tu ești echilibrată și răbdătoare, toate se vor rezolva. Caută și alte opțiuni.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Gemeni

Mercur intră în mișcare retrogradă de azi în zodia Balanței, până pe data de 2 octombrie. Evită să inițiezi acțiuni sau planuri mari și costisitoare. Mai bine te ocupi de lucruri mărunte și plăcute, fără să cheltuiești nimic.

Horoscop 9 septembrie – zodia Rac

Fii prudentă cu banii azi și să cauți soluții pentru problemele de la serviciu, fără să intri în bugetul de rezervă al firmei. Încearcă să colaborezi cu un profesionist dedicat, care știe cum să iasă din încurcături.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Leu

Trebuie să îți împarți atenția în mai multe direcții și să fii prudentă cu persoanele care te-ar putea induce în eroare cu privire la datoriile lor. S-ar putea ca o persoană dificilă să nu mai recunoască ce datorii are.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Fecioară

Mercur își începe mișcarea retrogradă și va aduce o perioadă mai dificilă. Mai bine te ocupi de copii, de prieteni sau de părinții care au nevoie de tine. Evită investițiile și planurile mari!

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Balanță

Mercur își începe mișcarea retrogradă în zodia ta și avertizează că poate fi o zi dificilă, dacă vrei să pleci în călătorii lungi. Evită drumurile aglomerate, evită mijloacele de transport în comun.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Scorpion

Amână sau pune capăt proiectelor pe care nu reuşeşti să le duci la bun sfârşit azi. Este o zi în care bugetul tău este mai mic, iar astrele te sfătuiesc să nu te aventurezi să faci schimbări costisitoare.

Horoscop 9 septembrie – zodia Săgetător

S-ar putea să ai surprize neplăcute în ceea ce privește situația financiară, mai ales dacă ai o afacere mică, de familie. Nu este exclus să primești o factură prea mare sau să plătești o datorie veche.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Capricorn

Cu cât ai datorii mai mari, cu atât va fi mai greu azi să îți pui afacerile în ordine. Dacă ai avut o perioadă lungă cu multe probleme financiare, încearcă să ceri sprijin de la un frate cu o situație mai bună.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Vărsător

Ți-ari propus să rezolvi multe în această vineri, dar conjunctura astrală dominată de Mercur retrograd nu este tocmai bună. Cu toate acestea, te vei descurca și cu sumele mai mici de bani pe care este posibil să le primești azi.

Horoscopul zilei de 9 septembrie – zodia Pești

Venus ar putea aduce vești bune în plan profesional. O situație favorabilă de azi promite să îţi deschidă o cale nouă în carieră. Merită să încerci să colaborezi cu oamenii care te caută și au nevoie de tine.