Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Berbec

Nu asculta chiar tot ce spun ceilalți, mai ales dacă unele replici sunt încărcate de emoții și resentimente. Cuvintele zboară, faptele rămân. Ia aminte la ceea ce fac pentru tine, nu la ce spun!

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Taur

Astrele dau un impuls afacerilor de tot felul, fie că tu eşti cumpărător sau vânzător. Profită de această conjunctură şi încearcă să transformi economiile în investiţii valoroase.  

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Gemeni

Ești rapidă azi, vrei să faci o sută de lucruri într-o oră, vrei să scapi de responsabilități, dar nu va fi ușor să îi convingi pe ceilalți să se grăbească, așa cum o faci tu.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Rac

Încearcă să renunţi la lucrurile care nu îţi mai sunt de folos şi să aduci mai mult confort în casă. Luna din zodia ta amplifică nevoia de intimitate, de confort, de bunăstare.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Leu

Zodia ta se află acum sub semnul norocos al lui Venus, a cărui generozitate este amplificată şi de Soare. Nevoia de a călători şi de a ajunge într-un loc anume, special pentru tine, este tot mai puternică.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Fecioară

Astrele pun accentul pe viaţa ta socială, pe relaţiile cu persoanele mai puţin apropiate, care se vor schimba. Este posibil ca o întâlnire întâmplătoare să te ajute să descoperi un prieten adevărat.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Balanță

Azi ai nevoie de timp pentru tine, așa că merită să lași deoparte activitățile care te obosesc prea mult. Dacă ești singură, nu ezita să ieși în oraș sau să faci o activitate sportivă.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Scorpion

Se pare că vei avea parte de neplăceri din punct de vedere financiar. Ultimul pătrar de Lună din zodia Racului anunță o pierdere sau cheltuieli nejustificate.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Săgetător

Nu mai tărăgăna lucrurile, mai ales dacă știi că se pot înrăutăți. Încearcă să finalizezi ceea ce doreai să închei la sfârșit de săptămână sau să pui capăt unor discuții neplăcute cu un prieten.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Capricorn

Fii deschisă la propunerile celor din jur, pentru că vei găsi multe idei utile. Este timpul să schimbi vechiturile, să aduci în casă sau în spaţiul tău de lucru tehnică modernă şi eficientă. 

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Vărsător

Vei trece prin situaţii care te vor obliga să îţi schimbi atitudinea faţă de anumite persoane. Încearcă să te abţii de la critici şi urmăreşte evoluţia lucrurilor sau latura pozitivă a fiecărei situaţii.

Horoscopul zilei de 9 octombrie – zodia Pești

Va fi o zi tensionată în care este posibil ca persoane dragi să îți reproșeze că nu ai luat o decizie bună mai devreme. Analizează cu grijă tot ce ai de făcut și vei descoperi ce poți face mai bine.