Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Berbec

Este posibil să apară probleme în familia soțului sau a partenerului tău de viață. Încearcă să stai departe și să îl lași pe el să rezolve situațiile complicate, chiar dacă este vorba despre bani.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Taur

Prietenii te caută și au nevoie de tine. Un sfat bine intenționat este de ajuns pentru a le arăta că îți pasă. Iar dacă poți să faci mai mult pentru ei, nu lăsa pe mai târziu. Fii alături de ei chiar azi!

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Gemeni

Poate fi o zi tensionată la serviciu. Este posibil ca tu și unii dintre colegi să fiți traşi la răspundere pentru eşecurile recente. Pregătește un raport clar cu toată activitatea din ultima vreme.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Rac

În relația cu rudele tale, este timpul să faci diferenţa între ce este doar al tău şi ce poate fi şi al celorlalţi. Trebuie să îți protejezi valorile și economiile, chiar dacă frații tăi îți cer mereu ajutorul.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Leu

Câteva lucruri complicate încep să se simplifice, după cum arată Venus. În primul rând, vei rezolva probleme administrative și legate de bani, ceea ce va fi o ușurare pentru tine.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Fecioară

Ceea ce pare uşor, la prima vedere, se va dovedi greu de realizat pe parcurs. Este posibil ca planurile tale să nu fie prea ușor de pus în practică azi, dacă nu ai toate resursele la dispoziție.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Balanță

În treburile casnice, găseşti soluţii inedite şi dai dovadă de tenacitate. Vestea bună este că vei avea mai mulți bani la dispoziție decât anticipai. Poți face mai repede cumpărăturile necesare.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Scorpion

Fii receptivă și încearcă să te adaptezi la situaţiile noi care apar, chiar dacă unele par riscante. Vei ieși în câştig, faţă de persoanele apropiate care nu ştiu să profite de ocaziile oferite de astre.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Săgetător

Fii foarte atentă la modul în care îţi foloseşti banii. Resursele modeste trebuie împărţite în funcţie de priorităţile de moment, mai ales dacă ai de plătit facturi întârziate.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Capricorn

Sănătatea ta, în mod special, sănătatea copiilor trebuie să fie pe primul loc. Evită orice situație în care ai putea lua contact cu persoane infectate cu coronavirus. Trebuie să fii mai atentă decât de obicei.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Vărsător

O ședință cu șefii te poate ajuta să clarifici o situație mai puțin plăcută de la serviciu. Fii diplomată, vorbește mai întâi despre performanțe, și apoi despre necesitățile echipei.

Horoscopul zilei de 9 noiembrie – zodia Pești

Te așteaptă cheltuieli neprevăzute, așa că este bine să iei mai mulți bani la tine, când pleci de acasă. S-ar putea să găsești oferte bune sau să vrei să ajuți cu bani un prieten apropiat.