Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Berbec

Încearcă să eviți discuțiile tensionate cu persoanele în vârstă, fie acasă, fie la serviciu sau în alte situații. Azi nu trebuie să discuți cu nimeni în contradictoriu, chiar dacă ai dreptate.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Taur

Este 9 martie, ziua Moșilor, când se cinstesc străbunii. Pregătește mucenici și un pahar de vin să ciocnești cu familia pentru sănătate. Evită să lucrezi și odihnește-te cât poți de mult!

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Gemeni

Încearcă să fii cât mai bine organizată de dimineață și să îți faci timp și pentru tine, și pentru familie. Este zi de sărbătoare, în care este musai să pregătești mucenici și să petreci mai mult timp cu copiii.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Rac

Este o zi bună să ieși din casă, să mergi în vizită la mama sau la sora ta, să ieși la un restaurant cu familia. Dar va fi o zi excelentă și dacă primești tu musafiri la un pahar de vin roșu.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Leu

Este o zi în care trebuie să reorganizezi anumite lucruri, planuri și idei pentru a lucra mai eficient până la sfârșitul săptămânii. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi!

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Fecioară

O zi petrecută în familie la o porție gustoasă de mucenici este tot ce îți poți dori azi. Fii alături de copii și pregătește o masă cu delicii dulci când vin de la școală sau când vă întâlniți seara.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Balanță

Este o zi bună pentru zodia ta și s-ar putea să ai o idee foarte bună pentru un proiect nou, pentru o colaborare sau pentru investiții în folosul familiei. Notează ideea și strânge bani să o pui în practică.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Scorpion

Un vechi prieten, despre care nu ai mai auzit de ani de zile, îţi trimite un mesaj. Încerci să pui la cale o întâlnire pentru a reînnoda clipele frumoase din trecut.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Săgetător

Este o zi în care trebuie să verifici facturile şi plăţile administrative, dar mai ales datoriile. Se adună tot felul de lucruri urgente de rezolvat şi simţi că abia mai faci faţă.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Capricorn

Nu lăsa pe nimeni să îţi schimbe planurile de azi, iar în momentele importante ține cont și de intuiţia ta fină. În ceea ce priveşte deciziile legate de bani, amână cât poţi de mult cheltuielile.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Vărsător

Iei totul prea în serios, te implici prea mult în problemele altora, neglijându-ți propriile responsabilități. Ar fi bine să te relaxezi azi și să petreci în familie cu un pahar de vin roșu și o porție de mucenici.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Pești

Simţi nevoia să renunţi la ceva ce era până acum important în viaţa ta, pentru a încerca o direcție nouă. Ți-ar prinde bine să te odihnești, să stai mai mult acasă și să te gândești la noi priorități.