Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Berbec

Rutina la serviciu îți aduce numai neajunsuri. Riști să iei o decizie greșită, doar pentru că monotonia te face să nu te mai implici în proiecte noi. Fii atentă la detalii!

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Taur

Persoanele în care ai încredere vor fi alături de tine, dacă ai nevoie de un sfat sau de sprijin. Dar poți avea surprize și din partea unor necunoscuți, care te vor ajuta în momentele mai dificile.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Gemeni

Se adună responsabilități noi și trebuie să acorzi mai multă atenție problemelor de familie. Este posibil ca o persoană apropiată să aibă nevoie de un control medical și de un tratament de lungă durată.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Rac

Încearcă să te ocupi de tine și să lași toate grijile pe seama altora. Se anunță câteva zile aglomerate la serviciu, iar astrele te sfătuiesc să te bucuri de libertate azi, atât de mult cât poți.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Leu

Ai toate șansele să îți împlinești o dorință care presupune un efort deosebit și costuri mari. Cu toate că sacrificiul financiar va fi considerabil, te vei bucura din toată inima de succesul tău.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Fecioară

Cineva din trecut îți va deschide ochii și îți vei da seama că poți face lucrurile mai bine decât înainte. Vei reuși să rezolvi o problemă de familie care te împiedica să progresezi.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Balanță

De obicei, ești foarte bine organizată și abordezi fiecare problemă cu mult tact. Trebuie să îți menții calmul în orice condiții! Numai așa vei reuși să treci peste momentele critice care vor sosi curând.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Scorpion

Apar noutăți în mediul tău profesional și vei fi nevoit să adopți o altă tehnică sau o altă strategie de lucru. Studiază fiecare situație în detaliu, învață și ai grijă să fii mult mai bine informată decât colegii tăi.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Săgetător

Fii sigură pe tine, bucură-te de beneficiile pe care le ai deja și nu te lăsa influențată de opiniile cârcotașilor. Dacă alții încearcă să te întoarcă din drum, mai bine păstrezi distanța!

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Capricorn

Lasă timpul să rezolve problemele de suflet și încearcă să te relaxezi. Jupiter te va sprijini să îți atingi scopurile, dacă dovedești că poți avea mai multă răbdare și mai multă înțelepciune.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Vărsător

Fii flexibilă, acceptă și opiniile celorlalți pentru că vei avea nevoie de ei. Chiar dacă nu îți convine ce decizii iau rudele tale, încearcă să nu le critici până nu cunoști toate detaliile.

Horoscopul zilei de 9 martie – zodia Pești

Uneori, este dificil să vorbești despre visurile tale neîmplinite și despre sentimentele ascunse. Dar vin momente în care ai nevoie de sprijin moral și îți prinde bine să te destăinuiești persoanelor apropiate.