Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Berbec

te vei confrunta cu discuții neplăcute în familie despre bani. Ziua de luni nu este niciodată o zi prea bună pentru zodia ta din punct de vedere al câștigurilor și cheltuielilor. Banii se risipesc printre degete!

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Taur

Fii generoasă azi cu frații sau surorile tale. Se pare că vor avea nevoie de tine și nu poți trece cu vederea situațiile dificile pe care le întâmpină. Cu un mic ajutor financiar, se vor descurca.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Gemeni

Trebuie să știi să îți dozezi mai bine eforturile și timpul. Lucrezi prea mult dimineața, încerci să rezolvi rapid diverse situații dificile, dar nu vei fi apreciată așa cum îți dorești.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Rac

Ferește-te de schimbări majore! Nu este o zi bună pentru negocieri și pentru căutarea unui loc de muncă, deoarece vei găsi cam aceleaşi condiţii de lucru şi cam aceleaşi venituri.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Leu

Jupiter te poate ajuta să ai câteva întâlniri importate după amiaza și se anunță discuţii legate de carieră. Cu siguranţă, rezultatele vor fi în favoarea ta şi ţi-ai putea găsi ceva nou de lucru.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Fecioară

Vei primi veşti neplăcute dimineața. Este posibil să ai din nou probleme cu banii. Un coleg mai în vârstă te poate influenţa să te implici într-un proiect sau într-o activitate din care nu vei avea niciun profit.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Balanță

Dacă ai avut probleme în cuplu, şirul surprizelor neplăcute în dragoste ar trebuie să se încheie curând. Venus îți oferă o zi mai bună, iar partenerul de cuplu vine cu o ofrandă de pace.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Scorpion

Primeşti veşti mai bune despre situaţia financiară a familiei tale. Se pare că părinţii tăi sau rudele foarte apropiate vor ieşi cu bine dintr-o criză financiară, iar ajutorul tău va conta foarte mult.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Săgetător

Azi te poţi întoarce la planurile personale pe care le-ai abandonat în ultima vreme. Vei avea timp să lucrezi doar pentru tine și vei obține și rezultatele de care aveai nevoie.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Capricorn

Venus poate aduce un eveniment deosebit în viața ta. Marele astru îţi va oferi ocazia să începi o nouă relaţie de dragoste sau să te întorci la o fostă iubire care te va convinge.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Vărsător

Marte îţi aduce câştigurile aşteptate de multă vreme. Vei avea o zi mai bună din punct de vedere financiar, nu ai de ce să cheltuiești bani, în schimb, vei aduna bani din diverse surse.

Horoscopul zilei de 9 mai – zodia Pești

Te desparţi de ceva ce îți este drag. Fie că eşti nevoită să îl înapoiezi celor cărora le aparţine sau să îl dai cadou altor persoane, important este să le faci o bucurie persoanelor apropiate.