Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Berbec

Vei fi avertizată să te întorci la ceea ce ai lăsat în urmă, să te ocupi de o problemă pe care ai uitat-o. Jupiter îţi dă şansa să revii asupra unei decizii și să faci o alegere mai bună.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Taur

Este posibil să apară o nouă sursă de venituri sau să vinzi în profit ceva de care nu mai ai nevoie. Important este să negociezi în detaliu. Sunt șanse mari să obții mai mult.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Gemeni

Dacă ai deja datorii mari, nu este cazul să faci altele noi. Nu împrumuta bani azi. Banii nu te ajută întotdeauna să rezolvi situațiile complicate, dar prietenii pot fi un sprijin bun.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Rac

Acordă mai multă atenţie persoanelor apropiate. Dacă nu reuşeşti să le acorzi prietenilor mai mult timp, vei simţi că se vor îndepărta de tine. După amiaza poate fi un moment bun pentru o întâlnire.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Leu

Evită activităţile care necesită drumuri lungi şi obositoare. Încearcă să rezolvi problemele care apar în familie prin telefon sau rugând o rudă să te reprezinte. Vei scuti un efort financiar mare.

Horoscop 9 iunie – zodia Fecioară

Jupiter nu te sfătuieşte să pleci la drum lung, dacă nu eşti sigur că merită să faci acest efort. Te așteaptă cheltuieli mai mari decât ai anticipat. Și trebuie să fii prudentă. Păstrează banii pentru alte activități.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Balanță

Mare atenție la sănătate, azi, deoarece Luna avertizează asupra unor schimbări bruște de dispoziție. poți suferi de migrene sau poți avea probleme cu tensiunea arterială.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Scorpion

Fii deschisă cu ceilalți membri ai familiei şi împărtăşeşte-le intenţiile tale pentru ziua de azi. Se vor ivi situaţii în care, dacă nu îţi cunosc gândurile, s-ar putea să îţi dea peste cap toate planurile.

Horoscop 9 iunie – zodia Săgetător

Pune ordine în lista de cheltuieli şi păstrează doar cumpărăturile absolut necesare. Ba chiar ți-ar merge bine dacă azi nu ai cheltui niciun ban. Poți ieși la plimbare și fără să cumperi ceva!

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Capricorn

Te aşteaptă întâmplări mai puţin obişnuite, care te vor determina să iei decizii greşite. Vei fi tentată să dai vina pe cei din jur, fără să te gândeşti prea bine la consecinţe. Poți pierde un aliat prețios.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Vărsător

Dacă poţi lucra pe cont propriu, acum este momentul să faci toate demersurile necesare şi să fii propriul tău patron. Verifică actele de care ai nevoie și demarează afacerile la care te gândești.

Horoscopul zilei de 9 iunie – zodia Pești

Vei avea o zi norocoasă și plină. Dacă există probleme în familie, Venus le va risipi și vei ajunge la o înţelegere avantajoasă cu rudele sau cu socrii. Ba chiar vei primi bani de la ei.