Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Berbec

Păstrează-ți calmul orice ar fi, chiar dacă ești genul care acționează din impuls. Sâmbătă trebuie să fie o zi liniștită, în care să te ocupi de treburile mai grele ale casei.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Taur

Uită de problemele de serviciu, dacă azi nu lucrezi și stai acasă cu familia. Te vei gândi la ele luni dimineața! Până atunci, bucură-te de copiii tăi și pregătește o prăjitură nouă.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Gemeni

Dacă ești singură, dar îți dorești să cunoști pe cineva, încearcă rețelele de socializare. De la distanță, vei avea mai mult timp să cunoști un om discutând vrute și nevrute, cum îți place ție.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Rac

Urmează-ți dorința cea mai mare de azi și vei porni într-o direcție care poate ajunge foarte repede la destinație. Spre seară, învață un joc de societate în familie.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Leu

Orice ar fi între voi, încearcă să îi oferi partenerului tău a doua șansă, pentru că oricine recunoaște că a greșit, își va îndrepta greșeala. Iar împăcarea va fi mai dulce!

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Fecioară

Vei avea câteva zile excelente în compania lui Mercur pus pe distracții și călătorii. Îți vei vedea prietenii mai des sau vei merge la un eveniment restrâns de familie azi sau mâine.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Balanță

Te bucuri de zile frumoase în weekend. Venus este generoasă cu toți nativii și te ajută să lași în urmă datoriile mari. Pe de altă parte, te ajută și în dragoste.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Scorpion

Vei avea o zi încărcată, cu multe treburi și proiecte noi, dar Venus te va ajuta să realizezi totul așa cum ți-ai propus. În plus, Venus îți aduce și banii de care ai nevoie.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Săgetător

Profită de conjunctura dinamică de azi și rezolvă toate problemele care necesită costuri mari. Dacă vrei să cumperi un obiect scump sau să plătești o datorie, este timpul potrivit!

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Capricorn

Te poți bucura acum de câteva zile liniștite la sfârșit de săptămână, în compania celor dragi. Mergi la cumpărături cu familia sau la o plimbare cu o prietenă care te va binedispune.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Vărsător

Este posibil ca investițiile făcute în ultima perioadă să îți aducă profit, mai ales dacă ai ceva valoros de vânzare. Poate fi o zi bună să vinzi mașina și să cauți una nouă.

Horoscopul zilei de 9 ianuarie – zodia Pești

Încearcă să îți organizezi toate treburile după un program riguros și să te bucuri de mai mult timp liber. Vei avea nevoie de odihnă după amiază.