Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Berbec

Vei reuşi în curând să pui ordine programul de azi, să restabileşti întâlnirile pierdute sau să recuperezi nişte bani. Dacă ai trecut prin situaţii complicate şi ai avut mult de pierdut, poți repara lucrurile.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Taur

Lucrurile încep să se îndrepte şi te poţi baza pe veşti bune din partea şefilor. Ideile tale vor fi acceptate sau vor fi discutate în ședință, astfel încât să fie îmbunătățite în favoarea tuturor.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Gemeni

Este o zi bună să lucrezi intens și chiar să rezolvi câteva sarcini în avans. Vei beneficia de energia lui Mercur, vei negocia în favoarea ta și vei fi apreciată. Iar vineri vei căpăta mai mult timp liber, dacă lucrezi azi în avans.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Rac

Este posibil ca soțul să aibă parte de succes și să aducă mai mulți bani acasă. Poate fi o zi cu vești bune de la partenerul de viață, dar aceste vești reprezintă ceva concret: bani, cadouri, mici recompense.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Leu

Fie că lucrezi pe cont propriu, fie că munceşti pentru altcineva, vei avea mai mult de lucru decât de obicei şi vei învăţa lucruri noi. Va fi o zi intensă, dar îți prinde bine să deschizi ușa unor noi oportunități.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Fecioară

Saturn este în Casa duşmanilor ascunşi, aşa că ar trebui să te fereşti să vorbeşti cu alți colegi despre planurile tale sau despre ședințele cu șefii. Azi ar fi bine să lucrezi doar pentru tine și să iei un mic avans.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Balanță

Venus îți joacă feste! Ai şansa să întâlneşti o veche iubire, pe care nu ai uitat-o şi care îţi poate da speranţe noi. Dar mesajele pe care ţi le transmite sunt contradictorii.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Scorpion

Este o zi în care te gândești mult la bani, la economiile adunate sau la necesitățile copiilor. Poate că este nevoie să ceri un împrumut de la bunici ori de la frați pentru a face ceva special pentru copiii tăi.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Săgetător

Lasă destinul să acţioneze în favoarea ta! Dacă forţezi lucrurile, s-ar  putea să pierzi. Venus va condimenta viaţa sentimentală şi vei primi o dovadă de dragoste la care nu te aşteptai.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Capricorn

Ai nevoie de puţin noroc să duci la capăt planurile la care te gândeşti de câteva zile. Munca susţinută nu îţi garantează succesul, dacă nu te ajută şi soarta cu o întâmplare norocoasă. Iar azi poți beneficia de acel noroc.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Vărsător

Te aşteaptă probleme, în special la serviciu, la care nu te-ai fi gândit niciodată. Colegii îţi dau veşti proaste şi trebuie să te adaptezi la noi condiţii de lucru. Vei avea mai mult de muncă decât de obicei.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Pești

Fii cât mai sinceră cu persoanele care au nevoie de tine și, dacă nu le poți ajuta, spune-le acest lucru de la bun început. Nu lăsa pe nimeni să interpreteze greșit intențiile și vorbele tale.