Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Berbec

Priveşte dincolo de ceea ce poţi pierde şi pune în balanţă ceea ce ai câştigat deja. Azi este o zi în care trebuie să analizezi mai degrabă câștigurile în raport cu riscurile.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Taur

Îţi poţi permite câteva pierderi, dacă pe viitor vei avea beneficii mai mari. Azi poate fi o zi mai dificilă, în care poți pierde o investiție, dar o vei recupera sub altă formă.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Gemeni

Fii optimistă și verifică pas cu pas ceea ce ai de făcut. Chiar dacă ai greșit, lucrurile se pot îndrepta, indiferent de costuri. Iar dacă ai fost indus în eroare de o anumită persoană, ferește-te de ea pe viitor.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Rac

Vei avea ocazia să vizitezi prieteni dragi de demult sau să întâlnești persoane care au jucat un rol important în viața ta, în anii trecuți. Întâlnirile acestea nu sunt deloc întâmplătoare.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Leu

Astrele te vor pune în fața unor situații mai puțin obișnuite și alegerile pe care le vei face vor avea consecințe pe termen lung. Este posibil să fie implicați și alți membrii ai familiei, iar opinia lor va face diferența.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Fecioară

Poate fi o zi foarte bună pentru negocieri. Trebuie să te decizi dacă eşti de partea colegilor care vor anumite schimbări. Pe viitor, schimbările ți-ar putea aduce și ție anumite beneficii.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Balanță

Apar tensiuni la locul de muncă şi există riscul să intri în conflict cu persoanele care au funcţii de conducere. Mai bine te concentrezi strict asupra obligațiilor tale și îi lași pe alții să despice firul în patru.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Scorpion

Ferește-te să te implici în afaceri riscante sau să cheltuiești prea mulți bani, fără să ai un profit asigurat. Lucrurile se precipită și este posibil să iei decizii greșite.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Săgetător

Fii directă cu persoanele cu care ai de rezolvat anumite probleme și cere-le să se implice. Dacă vrei să rezolvi lucrurile mai repede, fereşte-te de oamenii care amână munca.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Capricorn

Reuşeşti să scapi de datorii sau de facturile pe care nu le-ai plătit luna trecută. Spre seară faci cumpărături, cheltuieşti mulţi bani, dar eşti mulţumită de tot ceea ce cumperi.

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Vărsător

Poate că ți-ar prinde bine un telefon mai performant sau un nou calculator util în munca ta. Poate fi o zi bună să faci investiții care să te ajute să evoluezi și să lucrezi mai ușor.  

Horoscopul zilei de 9 februarie – zodia Pești

Inițiativele îndrăznețe și proiectele creative sunt favorizate acum de astre. Dacă ai un talent anume sau te pricepi să meșterești lucruri ingenioase, Jupiter te poate ajuta să îți pui în valoare calitățile.