Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Berbec

Fii prundentă azi mai ales cu persoanele care se laudă că fac tot felul de lucruri. Evită să lucrezi cu ele dacă nu ai încredere. Ar trebui să pui totul în ordine și să fii atentă la detalii, fără să lași pe nimeni să schimbe ceva.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Taur

Sunt șanse să obții un câștig sau un bonus, vei avea o idee foarte bună la serviciu și merită să o pui în practică. Dacă te sprijină șeful tău, atunci se poate transforma într-o șansă mai mare pentru cariera ta.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Gemeni

Trebuie să calculezi ce datorii și ce venituri ai și să te gândești cum poți scăpa de unele obligații financiare pe viitor. O discuție cu partenerul de viață este binevenită, pentru că el este în măsură să te susțină cu bani.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Rac

Va fi o zi foarte bună pentru zodia ta și sunt șanse să primești niște bani, un cadou sau o primă. Cumva vei fi răsplătită pentru sprijinul pe care l-ai acordat unor persoane. Spre seară, te vei relaxa la cumpărături cu copiii.

Horoscop 9 decembrie – zodia Leu

Azi vei impresiona pe cineva cu farmecul și umorul tău subtil. Poate fi vorba de cineva cu funcție din compania în care lucrezi, dacă participi la o ședință unde îți poți expune ideile.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Fecioară

Va fi o zi plină, vei avea câteva idei bune legate de activitatea ta de la serviciu și vei încheia unele proiecte mai dificile. După amiază vei avea satisfacția lucrului bine făcut și vei fi apreciată de colegii cu care lucrezi.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Balanță

Primești o veste mai puțin bună. Este posibil ca relațiile intime, dar și cele profesionale să fie puse la încercare, iar planurile tale întoarse pe dos. La serviciu, se rezolvă ușor, dar problemele de cuplu necesită răbdare.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Scorpion

Începe să îți meargă mai bine din punct de vedere financiar și te poți baza pe sprijinul familiei, dacă vrei să faci investiții mai importante. Îți place să riști, dar ai grijă să calculezi înainte riscurile!

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Săgetător

Tranzitul lui Mercur prin Săgetător este de bun augur pentru relația de cuplu și poate scoate la iveală probleme pe care nu ați vrut să le discutați. Este timpul să le rezolvați împreună.

Horoscop 9 decembrie – zodia Capricorn

Apar cheltuieli neprevăzute și trebuie să fii pregătit să le faci față. Caută sprijin la prieteni, dar ferește-te să te mai împrumuți la bănci. Nu este bine să faci datorii noi în ultima perioadă a acestui an.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Vărsător

Ar fi bine să îți organizezi cu atenție activitățile din această perioadă și să te gândești ce economii poți face începnd de azi. Astrele te favorizează și poți realiza multe, dar fără cheltuieli mari.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Pești

Astrele te susțin dacă ai un hobby sau o pasiune pe care vrei să o urmezi. Chiar dacă este una costisitoare, se pare că vei găsi o cale să eviți cheltuielile mari și să te descurci și cu un buget mai redus.