Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Berbec

Ești provocată de împrejurări să muncești mai mult, să lucrezi în locul colegilor și să îndrepți lucrurile făcute strâmb. Nu va fi ușor să îți asumi atâtea responsabilități și să iei decizii în locul altora.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Taur

Este timpul să te ocupi de familie și de legăturile importante. Vei face ordine în relațiile vechi și vei alege oamenii alături de care vrei să fii și pe viitor. Sau, poate, te vei ocupa mai mult de activitățile copiilor.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Gemeni

Încearcă să înviorezi ziua de vineri cu activități plăcute, care să te destindă și să te ajute să îți păstrezi moralul ridicat. Prezența dificilă a lui Mercur în zodia îți poate pune bețe-n roate în privința banilor.

Horoscop 9 decembrie – zodia Rac

Vineri va fi o zi plină de noroc. Oamenii din jur îți dau idei frumoase, tu însăți pui la cale tot felul de proiecte și, până la urmă, reușești să ai câteva realizări care îți vor aduce satisfacție.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Leu

Ești nerăbdătoare să rezolvi problemele care au apărut în familie, dar sunt situații în care trebuie să aștepți și timpul îți poate oferi cea mai bună soluție. Încearcă să te ocupi doar de cazurile urgente ale copiilor.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Fecioară

Vei fi deosebit de ocupată la serviciu și te vei concentra asupra problemelor pe care nu ai reușit să le rezolvi până acum. Venus este de partea ta și vei găsi o soluție rapidă, datorită unui coleg.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Balanță

Zodia ta este privilegiată din mai multe puncte de vedere. Munca ta, atât la serviciu, cât și acasă, îți va aduce beneficii. Se pare că vei reuși să scapi de o corvoadă și să aduni niște bani în plus.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Scorpion

Vei avea câteva întâlniri agreabile, vei afla noutăți despre prieteni și vei primi un dar deosebit, ca semn de apreciere din partea unei persoane apropiate. Este posibil să primești un mare buchet de flori.

Horoscop 9 decembrie – zodia Săgetător

Din punct de vedere financiar, îți merge mai bine și vei avea bani pentru proiectele tale, dacă nu necesită investiții prea mari. Azi poți cumpăra câteva lucruri necesare pentru pregătirile de Crăciun.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Capricorn

Venus poate avea surprize frumoase pentru tine în plan sentimental. S-ar putea să fii atrasă de un coleg nou. Poate începe o relație frumoasă între voi, care poate să fie de bun augur pe viitor.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Vărsător

Te preocupă chestiuni financiare vechi, pentru care familia ta nu are soluții convenabile. Poate că, datorită unei persoane amabile, vei găsi o cale să amâni plata datoriilor. Azi nu este deloc o zi bună să cheltuiești mult.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Pești

Trebuie să te revanșezi și să dai o mână de ajutor unei persoane care te susține mereu în situațiile cele mai dificile. Poate fi o zi bună să o inviți la teatru sau la restaurant sau să îi duci un buchet de flori.