Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Berbec

Poţi încerca o afacere nouă sau o altă activitate care ţi-ar putea aduce venituri consistente. Vei avea noroc la bani, deoarece este o zi bună pentru negocieri.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Taur

Îţi va merge mult mai bine din toate punctele de vedere, dar mai ales financiar. Mercur poate să-ţi ofere o şansă nouă azi. Poate fi o colaborare, o mică afacere sau, pur și simplu, ideea de a vinde ceva ce nu mai ai nevoie.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Gemeni

Vei avea o zi plină de energie, deoarece este ziua lui Mercur, și te vei ocupa de diverse activități care nu vor mai fi chiar atât de dificile ca înainte. Ți-ar prinde bine și o coafura nouă.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Rac

Te împrieteneşti cu persoane care te pot ajuta în carieră sau primeşti un ajutor financiar din partea rudelor cu stare. Discuțiile cu cei din jur îți vor aduce vești bune.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Leu

Se pare că vor apărea cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul și vei fi dezamăgită că nu ai fost destul de prevăzătoare. Ai grijă doar să nu pierzi o sumă mare de bani.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Fecioară

Primeşti veşti bune din partea lui Mercur, pentru că încep să se lege între ele câteva inițiative vechi. Planurile tale prind contur de azi, mai ales dacă sunt legate de Sărbătorile de iarnă.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Balanță

Renunță la lucrurile pe care trebuie să le faci de dragul altora, dacă nu sunt prea importante și urgente. Ocupă-te mai mult de tine, acordă-ți câteva ore după amiaza să te gândești la ce vrei tu.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Scorpion

S-ar putea să fii dezamăgită azi de unele persoane care nu știu cum să reacționeze în preajma ta. Unele dintre ele vor face gafe, dar ar fi bine să fii tolerantă.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Săgetător

Chiar dacă nu eşti în căutarea unui alt loc de muncă, poţi profita de o colaborare pe termen scurt, care să-ţi aducă avantaje mari. Un prieten îți propune o mică afacere.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Capricorn

Zodia ta este traversată în această perioadă de Venus, unul dintre cele mai frumoase astre ale zodiacului, generos cu îndrăzneţii. Profită de energia ei și încearcă o experiență nouă.

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Vărsător

Prietenii te îndeamnă să îţi faci planuri de Sărbători și veți discuta azi mai mult despre Crăciun și Revelion. Mercur pune acum accentul pe călătorii şi nu este exclus să îţi petreci Revelionul departe de casă. 

Horoscopul zilei de 9 decembrie – zodia Pești

Veniturile tale se rotunjesc şi vei avea ocazia să recuperezi banii pe care i-ai risipit la început de lună. S-ar putea să primeşti o datorie veche de la un prieten.