Horoscopul zilei de 9 august – zodia Berbec

O situație deosebită te obligă să îți revizuiești atitudinea față de unele persoane apropiate. Ar fi cazul să fii mai circumspectă. Cui îi place să bârfească oamenii din jur te va bârfi și pe tine.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Taur

Este o zi bună să achiți datorii și să încerci să scapi de facturile mai vechi, care nu au fost plătite la timp. Nu este exclus să fie vorba de niște datorii sau facturi ale părinților tăi sau ale copiilor.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Gemeni

S-ar putea să apară probleme în relația de cuplu și să ai o discuție neplăcută cu bărbatul cu care îți împarți viața despre condițiile voastre de trai. Tu ai tendința să organizezi mult mai bine lucrurile, decât el.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Rac

Este o zi de rutină, în care trebuie să te ocupi de casă și de treburi prin bucătărie. Este posibil să se acumuleze frustrări din cauza faptului că nu reușești să te mai ocupi și de proiectele personale.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Leu

Amână câteva zile toate problemele majore pe care le ai de rezolvat. În curând, vei găsi soluţii mai bune sau vei fi ajutată să scapi de ele de către o persoană mai bogată din familie.

Horoscop 9 august – zodia Fecioară

Se pare că vei avea noroc la bani, în următoarea perioadă. Chiar azi vei reuși să recuperezi o sumă mai mare de bani pe care ai împrumutat-o unui frate sau unei rude cu venituri precare.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Balanță

Trebuie să profiţi de orice ocazie ţi se oferă pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus. Şanse vor fi și azi, dar te vei lovi de colegi ambiţioşi care nu sunt dispuşi să colaboreze.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Scorpion

Mercur favorizează călătoriile şi vacanţele, iar energia lui îţi poate fi de folos din punct de vedere financiar. Este posibil să găseşti oferte mai bune în alte destinații pentru vacanţa de Sf. Maria.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Săgetător

Dacă unul dintre membrii familiei tale ia decizii cu care nu eşti de acord, nu te grăbi să îl condamni. Încearcă să priveşti lucrurile şi din punctul lui de vedere. Când nu ai suficienți bani, iei decizii pripite.

Horoscop 9 august – zodia Capricorn

Lucrurile nu se petrec aşa cum ai vrea. Soarta are alte planuri pentru tine şi vei avea parte de schimbări. Alege ceea ce ţi se potriveşte mai bine la momentul oportun, fără să-ţi mai faci planuri zi de zi.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Vărsător

Marte şi Jupiter sunt de partea ta în situaţiile dificile legate de casă, aşa că vei avea succes cu proiectele de renovare. Dacă nu ești în concediu, mai bine zugrăvești sau repari lucrurile vechi.

Horoscopul zilei de 9 august – zodia Pești

Se întrevăd schimbări care îţi vor face viaţa mai uşoară. Saturn va avea o influenţă benefică asupra relaţiei de dragoste sau asupra căsniciei, ajutându-te să depăşeşti micile greutăţi de azi.