Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Berbec

Vei avea sentimentul că unele lucruri pe care te bazai se vor schimba. Luna din Pești îți insuflă un sentiment de nesiguranță și vei fi mult mai circumspectă în relația cu anumite persoane.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Taur

Ai grijă de copii în mod deosebit. Nu îi scăpa din ochi azi! Este o zi mai dificilă și conjunctura astrală anunță riscuri mai mari de accidente sau conflicte în care pot fi implicați copiii tăi.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Gemeni

Simți nevoia să te retragi spre seară, să îți rezervi câteva ore doar pentru tine sau pentru planurile pe care le faci pentru weekend. Poate fi o seară plăcută dacă te rezumi la o lectură ușoară.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Rac

Luna din Pești amplifică intuiția și te ajută să reacționezi mult mai repede într-o situație în care sunt puse în pericol drepturile tale. Cineva vrea ca tu să taci, dar trebuie să te faci auzită și să vii cu argumente solide.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Leu

Te aşteaptă veşti bune la serviciu, programul de muncă devine mai lejer, iar o parte din obligaţiile tale revin unor colegi noi. Pe de altă parte, este posibil să te ocupi chiar tu de instruirea lor.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Fecioară

Poate fi o zi bună să pleci într-o călătorie cu mașina. Influenţa lui Mercur va face ca orice experienţă trăită departe de casă să îţi aducă fericire şi momente de neuitat alături de copii.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Balanță

Este posibil să ţi se ofere un nou loc de muncă sau să auzi despre o nouă oportunitate în carieră, care se va materializa în toamna aceasta. O prietenă bună are nevoie de experiența ta profesională în afacerile ei.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Scorpion

Primeşti o sumă de bani şi te poţi gândi la modernizarea casei. Poate fi o zi prielnică să cumperi mobilă nouă sau un birou nou pentru copilul care tocmai a început școala. Sau mobilă nouă de bucătărie.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Săgetător

Te poți aștepta la momente tensionate în familie din cauza unor greșeli greu de evitat. Îți va fi de folos să te consulți cu rudele mai în vârstă pentru a găsi o soluție. Dar momentele grele vor trece repede.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Capricorn

Este posibil ca unele evenimente imprevizibile să dea naștere unor discuții neplăcute la serviciu sau printre prieteni. Dar Venus va încerca să te sprijine și să alunge clipele tensionate de azi.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Vărsător

Ocolește persoanele suspicioase și încearcă să judeci lucrurile numai prin prizma faptelor pe care le cunoști. Este posibil ca unele persoane din jurul tău să încerce să te influențeze, prezentând denaturat evenimentele.

Horoscopul zilei de 8 septembrie – zodia Pești

Luna traversează acum zodia ta și sporește emoțiile, sentimentele de afecțiune, dar și intuiția. Instinctul matern este mult mai puternic azi și în următoarele zile. Te vei ocupa în mod deosebit de nevoile copiilor.