Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Berbec

Cea mai frumoază zi de 8 Martie este ziua în care poți fi alături de copii și de familie. Scurtează programul de lucru și mergi acasă cu prăjituri. Vei fi primită cu flori și cu multă dragoste!

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Taur

O zi atât de specială precum Ziua Femeii va fi întotdeauna o sărbătoare pentru femeia din Taur. O rochie elegantă, flori, ciocolată și o cină în doi este tot ce te face fericită azi.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Gemeni

Petrece cu prietenii pe seară, dacă reușești să fii alături de ei. Iar dimineața, bucură-te de clipele din familie, chiar dacă nu au nimic special. Copiii vor face ziua aceasta specială.

Horoscop 8 martie – zodia Rac

Familia este tot ce contează, iar dovezile de afecțiune din partea copiilor vor fi azi cele mai emoționante. Lasă grijile deoparte câteva ore și petrece alături de ei cu un tort delicios.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Leu

Munceşti mai mult în dimineața acestei zile, fie că te roagă un prieten să îl ajuţi cu ceva greu de rezolvat, fie că şeful îţi cere să colaborezi la un proiect dificil. Dar seara va fi frumoasă în familie, unde te așteaptă soțul, iubitul sau copiii cu mici surprize.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Fecioară

Prieteni de departe, rude pe care nu le-ai mai văzut de ceva vreme sau frații te vor căuta și vor fi alături de tine on-line, chiar dacă nu vă puteți întâlni la un pahar de vin. În schimb, vei avea o întâlnire de dragoste specială spre seară.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Balanță

Dacă îți serbezi Ziua Femeii azi, astrele vor avea grijă să îți ofere o atmosferă cu totul specială. Vei avea alături de tine familia, care îți va dovedi încă o dată că sunteți uniți și că ești foarte apreciată acasă.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Scorpion

Nu ezita să începi o activitate nouă, să faci ceva deosebit pentru tine, să mergi la un bazin de înot sau la cursuri de dans. Fă ceva care să te convingă că ești o femeie puternică și frumoasă!

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Săgetător

Perspectivele de a face o afacere bună pentru familie sunt destul de mari. Sau poți negocia la serviciu pentru o mărire de salariu. Oricum ar fi, se pare că vei aduce mai mulți bani acasă pentru copii.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Capricorn

Este posibil să faci o greşeală care te va costa scump. Te laşi influenţată de opiniile unei persoane care crede că le știe pe toate, dar care nu ia în calcul toate riscurile. Analizează totul cu atenție!

Horoscop 8 martie – zodia Vărsător

Bucură-te de această zi și pregătește ceva special pentru tine. Fie că îți cumperi niște flori pentru grădină, fie că îți cumperi bijuterii sau o rochie, ziua de 8 Martie trebuie să fie doar a ta.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Pești

Cumpărăturile nu sunt de bun augur azi, decât dacă sunt pentru mici distracții cu familia. Nu risipi banii pe alte proiecte! Te poți relaxa la patinoar sau la cinema cu soțul și copiii tăi de 8 Martie.