Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Berbec

Va fi o zi frumoasă, în care trebuie să te concentrezi asupra relației de cuplu și să te bucuri de fiecare clipă pe care o petreceți împreună. O floare va însenina toată ziua.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Taur

Cu Venus în Pești, îți merge de minune azi și vei avea o zi plină de dragoste și de flori. O veste bună sosește la prânz de la copii, mai ales dacă sunt plecați în străinătate.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Gemeni

Bucură-te de soare și de clipele frumoase pe care ți le aduce ziua de azi, oricât ar fi de simple. O șuetă cu prietenele la prânz îți va menține bună dispoziția pentru toată ziua.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Rac

Arată-le tuturor că ai încredere în tine și vei reuși să fii cu un pas înaintea lor. O atitudine optimistă și încrezătoare te va ajuta foarte mult la serviciu, dacă apar situații tensionate.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Leu

Prietenii sunt alături de tine și te susțin, astfel că orice decizie vei lua va fi binevenită. În timpul liber, vei găsi o mulțime de ocazii să te distrezi, așa că vei avea parte de o după amiază frumoasă. 

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Fecioară

Vei obține mai greu ceea ce îți dorești și nu vei găsi toți banii de care ai nevoie, dar te vei bucura de o zi frumoasă și vei primi flori. Azi, trebuie să ai un tonus bun!

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Balanță

Vei reuși să rezolvi o mare parte din problemele financiare curente, mai ales dacă ai datorii către familie. Încearcă să amâni, deocamdată, grijile și bucură-te de tot ce îți oferă ziua aceasta mai frumos!

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Scorpion

Marte te avertizează că este posibil să apară discuții neplăcute la serviciu, în legătură cu situații mai vechi care nu au fost rezolvate la timp. Dar cu prăjituri și flori, ziua va fi mai bună!

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Săgetător

Luna se află acum în Săgetător și va aduce o zi armonioasă, în care vei comunica foarte ușor cu toți cei din jur. Spre seară, te bucuri de vizita unei persoane dragi.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Capricorn

Te poți aștepta la momente tensionate dimineața, la serviciu, dacă au rămas treburi nerezolvate de vineri. Dar, în relația de cuplu, vei avea parte și de surprize care te vor face fericită!

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Vărsător

Faci investiții noi în casă, pentru confortul familiei și pentru a debarasa unele vechituri. Te preocupă mici probleme de familie, dar vei reuși să le rezolvi rapid și să te bucuri de timpul tău liber.

Horoscopul zilei de 8 martie – zodia Pești

Fii maleabilă și încearcă să le faci pe plac persoanelor apropiate. Fiecare are tot felul de idei și propuneri, dar așteaptă și acordul tău pentru a lua o decizie. Încearcă să ții cont de fiecare.