Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Berbec

Evită orice cheltuială azi, doar dacă ai vreo datorie de plătit. S-ar putea să ai discuții cu soțul sau cu părinții despre banii de care dispui până la sfârșitul lunii. La serviciu, trebuie să fii atentă la dosarele unor probleme complicate.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Taur

Ocupă-te mai mult de sănătatea ta și de starea ta de bine. Chiar dacă ești în formă, ai grijă să păstrezi un tonus ridicat. Alege alimente ușoare și sănătoase și fă o plimbare lungă după amiază, pentru inimă.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Gemeni

Este o zi bună să te concentrezi pe treburile casnice și să te ocupi de starea ta de sănătate. Gătește ceva delicios și ușor, finalizează cât mai repede treburile legate de serviciu și încearcă să te relaxezi activ prin muzică, dans sau plimbări.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Rac

Lucrurile încep să se schimbe și azi poate fi cu adevărat o zi norocoasă. Chiar de la începutul zilei, vei avea şansa să profiți de noi condiţii de lucru, poate de un calculator nou sau de sprijinul colegilor.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Leu

Relaţiile de la muncă se îmbunătăţesc treptat, mai ales relaţiile cu persoanele care deţin funcţii de conducere sau au o anumită autoritate la birou. Spre seară, ți-ar prinde bine o discuție mai lungă cu unul dintre șefii implicați.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Fecioară

Cu norocul tău proverbial, azi ar putea fi ziua în care primești un bonus promis din luna ianuarie. Iar, dacă abia te-ai angajat, cu atât mai mult vei fi bucuroasa să discuți despre primul tău salariu.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Balanță

Marte pregăteşte chiar azi terenul pentru un succes profesional și pentru o avansare care va veni curând. Vei participa la o ședință în care se discută despre proiecte noi și vei reuși să te afirmi.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Scorpion

Ocupă-te mai mult de tine și ai grijă doar ca treburile de la birou să se desfășoare în mod obișnuit, fără sincope. După amiaza vei avea nevoie de ceva care să te relaxeze mai mult decât o simplă plimbare.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Săgetător

Vei avea de lucru la situații complicate chiar de dimineață, iar colegii nu prea au timp să te ajute. Ai mare grijă cum le rezolvi, ce resurse cauți, ce măsuri folosești pentru a te achita de obligații la timp.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Capricorn

Trebuie să fii precaută, dacă lucrezi cu bani, bugete şi investiţii. Mercur este capricios și poate provoca încurcături sau pierderi semnificative de la un simplu detaliu pe care îl treci cu vederea.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Vărsător

Dacă eşti deja angajată, este posibil să primeşti noi responsabilităţi care să îţi consolideze poziţia actuală. Sau primești vești bune de la un angajator din trecut care s-ar putea să îți ofere o colaborare.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Pești

Ai toate şansele să te implici în proiecte mai interesante și să aduni mai mulți bani la sfârșit de februarie. Este posibil să semnezi acum un contract important sau documente prin care vei primi un bonus.