Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Berbec

Te bucuri de câștiguri mai bune, dar banii nu te vor ajuta să rezolvi chiar toate problemele pe care le întâlnești. Vei avea nevoie și de sprijinul unor persoane influente.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Taur

Viața de cuplu este protejată de Mercur, care îți va oferi mai mult timp liber alături de persoana iubită. Vă veți implica amândoi în activități noi, care vor aduce o schimbare benefică în relația voastră.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Gemeni

Mercur retrograd ar putea declanșa o serie de evenimente nedorite și conflicte în familie. Este posibil să pierzi ceva la care ții foarte mult, așa că trebuie să iei măsuri din timp!

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Rac

Încerci să faci prea multe lucruri deodată, greşeşti şi te laşi păgubaş[. Poate că ar fi mai bine să laşi timpul să rezolve anumite probleme. Azi nu este cea mai bună zi pentru finalizarea proiectelor dificile.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Leu

Vei fi lăudat[ pentru creativitatea de care dai dovadă la serviciu. Se pare că ideile tale vor aduce beneficii importante pe viitor. Deocamdată, te poți mulţumi cu laudele.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Fecioară

Refuză politicos persoanele care te roagă să le împrumuţi cu bani. Nu este momentul să risipeşti câştigurile de care dispui, mai ales dacă nu sunt prea mari. Azi ar fi bine să te gândești doar la nevoile tale.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Balanță

S-ar putea să vină vești mai bune legate de bani și de contracte noi. Până la jumătatea lunii, vei avea ocazia să închei o afacere bună sau să semnezi un contract avantajos.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Scorpion

Vei avea mult de muncă și proiecte tot mai dificile la serviciu. Nu este exclus ca superiorii să îți ceară să lucrezi peste program. Profită de situație să te afirmi, dar să ceri și anumite avantaje materiale.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Săgetător

Te poți aștepta oricând la schimbări, în zilele care urmează, și vei fi nevoit să abandonezi o parte din planurile pe care ți le-ai făcut pentru azi. Este posibil să fie o zi mai tensionată. 

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Capricorn

Acordă o atenţie mai mare relaţiilor de serviciu. Adu-ţi aminte ce anume v-a făcut să colaboraţi în trecut şi încearcă să foloseşti aceleaşi argumente pentru a obţine sprijinul colegilor şi pe viitor.  

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Vărsător

Poate fi o zi mai complicată, dacă nu ai un plan de rezervă pentru situațiile de criză care pot apărea din senin. Pot apărea neînţelegeri de ordin administrativ sau juridic şi ai nevoie de sfatul unui specialist.

Horoscopul zilei de 8 februarie – zodia Pești

Pot apărea cheltuieli neprevăzute, o bună parte dintre ele legate de sănătatea ta, de medicamente şi analize medicale. Fii prudentă și renunță la alte cheltuieli.