Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Berbec

Astrele te provoacă să accepți o schimbare, posibil la serviciu, care va avea pe viitor efecte bune. Gândește-te bine, dar nu refuza propunerile pe care le primești de la colegi.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Taur

Tu ești o fire organizată și meticuloasă, dar azi este posibil să fii adusă în situația în care trebuie să iei o decizie spontană. Alege cum este mai bine pentru tine.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Gemeni

Găsește o cale să te eliberezi de anumite constrângeri, de anumite obligații care îți ocupă foarte mult timp și din cauza cărora nu te poți ocupa de proiectele tale personale.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Rac

Va fi o zi cu emoții puternice, pentru că trebuie să te eliberezi dintr-o situație complicată. Nu trebuie să accepți prea mult timp lucrurile care nu îți plac.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Leu

Fereşte-te de discuţiile delicate, legate de bani şi foloase materiale. Chiar dacă situaţia ta materială se îndreaptă şi problemele financiare ale familiei se rezolvă, banii rămân un subiect dificil.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Fecioară

Relaţiile cu cei din jur sunt tot mai bune şi reuşeşti să atragi simpatia tuturor. Ar fi o zi excelentă pentru negocieri, fie ele cu persoana iubită, fie cu şefii.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Balanță

Vei avea discuții mai aprinse cu persoane din echipa ta de lucru sau cu cineva din familie. Trebuie să le reamintești că tu nu îți încalci niciodată promisiunile.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Scorpion

Mercur are veşti bune pentru relaţiile tale de familie şi pentru viaţa de cuplu. Se pare că azi vei lua o decizie importantă pentru familia ta, mai ales pentru copii.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Săgetător

Ferește-te de persoanele care profită de munca ta sau de cei care îți cer prea mult. Păstrează distanța și relațiile cu cei din jur vor fi mult mai echilibrate.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Capricorn

O prietenă bună sau unul dintre șefii tăi, cu principii moderne și cu o atitudine deschisă, îți va da o idee bună să mergi pe o direcție nouă în viitorul apropiat.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Vărsător

Ți se cere ajutorul de către familie sau de către prieteni și trebuie să îți sacrifici timpul liber și să fii alături de cei care au nevoie de tine. Spre seară, primești o veste bună.

Horoscopul zilei de 8 decembrie – zodia Pești

Ziua începe cu un spor de energie care te ajută să rezolvi foarte repede lucrurile care păreau complicate ieri. După amiază, ai nevoie de o discuție sinceră cu o prietenă bună.