Horoscopul zilei de 8 august – zodia Berbec

Schemele care promit cele mai ieftine oferte sigur au ceva ascuns. Nimic nu aduce profit de azi pe mâine, fără să existe în spate niște riscuri. Ai grijă ce cumperi, dacă prețul este dubios de mic.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Taur

Venus este generoasă și te ajută de acum încolo să îţi rotunjeşti veniturile, dacă bugetul tău nu era unul prea bun. Ai grijă să economisești banii primiți azi, dacă nu pleci în vacanță.

Horoscop 8 august – zodia Gemeni

Te aşteaptă cheltuieli destul de mari, dar merită să le oferi celor dragi cadouri şi să îi faci fericiţi. Un dar cu totul aparte ar putea fi o vacanță într-un loc inedit în România, departe de aglomerație.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Rac

Planuri noi se conturează în familie sau în viaţa de cuplu, dar atenţia ta ar trebui să rămână fixată asupra obligaţiilor de serviciu. Unele dintre ele trebuie îndeplinite mult mai repede.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Leu

Azi trebuie să finalizezi o situație care a adus mai multe prejudicii, decât beneficii familiei. Deși părea o afacere bună, poate că te-ai înșelat și ai fost nevoită să investești prea mulți bani.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Fecioară

Discuțiile de azi cu posibilii clienți, parteneri sau noi colegi vor aduce în curând și beneficii. Vei fi apreciată la ședință. Este și o zi foarte bună pentru achiziții, mai ales că sunt reduceri de vară în magazine.  

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Balanță

Dacă vrei să pleci la drum lung, este timpul să rezolvi problemele mai complicate de la serviciu şi să îţi faci bagajele. Cu banii stai foarte bine! Tot ce trebuie să faci este să cauți o cazare mulțumitoare.

Horoscop 8 august – zodia Scorpion

Pune câţiva bani deoparte pentru călătoriile din luna august. Venus îţi aduce câştiguri mai mari decât sperai şi chiar te poate ajuta să recuperezi niște bani pe care i-ai investit într-un soi de afacere sezonieră.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Săgetător

Oricât ar părea de dificile unele activități de azi, când le analizezi pas cu pas, vei vedea că se rezolvă ușor. Nici măcar nu trebuie să cheltuiești mulți bani. Trebuie doar să colaborezi cu noii colegi.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Capricorn

Dacă un frate sau o soră îți vor cere un împrumut, încearcă să îi ajuți pentru că nimeni nu o va face! Azi, familia trebuie să fie unită, să vă ajutați între voi sau să vă ajutați părinții în vârstă.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Vărsător

Unul dintre șefi îți aduce o veste bună și începe pregătirile pentru o activitate nouă sau un plan nou de lucru care se va lansa în curând. Vei avea câteva lucruri noi de învățat începând de azi.

Horoscopul zilei de 8 august – zodia Pești

Totul pare să fie urgent în dimineața zilei de luni și nimic nu suferă amânare. Cu toate acestea, mai sunt și treburi care pot fi lăsate pentru a doua zi sau pasate altor colegi, care nu au atât de mult de muncă.