Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Berbec

Vei beneficia de mai mult timp liber, pe care îl vei petrece cu prietenii. Este timpul să te gândeşti la cariera ta și să discuți despre perspectivele pe care le ai cu prietenii care te susțin.

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Taur

Astrele te îndeamnă să pui capăt unei relaţii lipsite de viitor şi să deschizi un nou capitol în viaţa ta. Poate fi o legătură de dragoste, dar şi o relaţie de colaborare, din care nu mai ai niciun avantaj. 

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Gemeni

Astrele te ajută să construieşti ceva nou, o prietenie durabilă sau un proiect care se poate transforma într-o afacere. Mercur este de partea celor îndrăzneţi şi inovativi.

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Rac

Lasă în urmă gândurile pesimiste şi bucură-te de toate şansele pe care le primeşti azi. Începe o perioadă plină de proiecte frumoase sau poţi cuceri o nouă dragoste.

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Leu

Concentrează-te pe nevoile familiei şi încearcă să găseşti o soluţie să le îmbunătăţeşti celorlalţi viaţa. Dacă ei vor fi mulţumiţi, şi tu vei avea de câştigat. 

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Fecioară

Apar oportunităţi noi la serviciu sau în afacerile pe care le derulezi. Dacă ai încheiat o anumită etapă sau ai pus capăt unei situaţii neplăcute, vei avea şansa să faci o schimbare benefică. 

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Balanță

Bucură-te de timpul liber după amiaza, plimbă-te sau caută activităţi noi. Este o perioadă excelentă pentru relaţii și azi vei reuşi să cunoşti oameni interesanți.

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Scorpion

Încearcă să faci o schimbare în relaţia intimă. Luna arată momente tensionate în cuplu şi vei avea nevoie de activităţi noi care să vă aducă buna dispoziţie.

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Săgetător

Lasă munca deoparte după amiază şi gândeşte-te la proiectele personale pe care nu ai reuşit să le pui în practică. Este o zi bună să descoperi ce poţi face dincolo de serviciul obișnuit.

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Capricorn

Jupiter îţi oferă o zi excelentă din punct de vedere financiar, lipsită de griji şi probleme casnice. Împarte cu cei dragi momentele frumoase de azi și ocolește orice discuție neplăcută.

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Vărsător

În dragoste şi în război totul este permis, spune o vorbă. Adu-i aminte persoanei iubite de promisiunile de care a uitat şi cere-i să îşi ţină cuvântul dat. Venus arată că vei primi ceea ce dorești!

Horoscopul zilei de 7 octombrie – zodia Pești

Grijile financiare încep să se risipească şi te poţi baza pe venituri mai consistente. Soțul sau o rudă apropiată va veni cu o veste bună legată de bani și vei trece peste impas.