Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Berbec

Vei avea o zi dinamică la serviciu și vei avea ocazia să te remarci, să demonstrezi că ai anumite capacităţi creative. Apare o şansă să lucrezi cu oameni ambiţioşi care se implică în proiecte noi.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Taur

Situaţia de la serviciu pare să devină tot mai complicată. Proiectele pe care tu le consideri eficiente sunt amânate. Încearcă să lucrezi pe cont propriu, dacă reușești să fii mai eficientă.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Gemeni

Unii colegi încearcă să obțină anumite avantaje la serviciu sau un program mai bun de lucru. Trebuie să iei și tu o decizie, pentru că va fi afectat și programul tău de lucru pe termen lung.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Rac

Vor avea loc câteva schimbări semnificative la locul tău de muncă. Unele proiecte nu mai pot continua ca înainte. Trebuie să te aștepți la ședințe și la discuții lungi cu unii dintre șefi.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Leu

La muncă, trebuie să depui mai mult efort, dacă vrei să ieşi în evidenţă. Există riscul să faci o greşeală, dacă nu eşti atentă la detaliile discutate cu şefii. Nu trebuie să uiți nimic din ceea ce ai de făcut.

Horoscop 7 martie – zodia Fecioară

Apar probleme diverse la serviciu și, poate, un proiect nou pentru care nu ai experiență. Dar azi este o zi bună pentru zodia ta și vei avea sprijin din partea echipei cu care lucrezi.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Balanță

Este o zi benefică pentru serviciu, în care poţi discuta inclusiv de o mărire de salariu. Ai deja destule argumente să soliciți un bonus, mai ales dacă ai finalizat un proiect major.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Scorpion

Vei beneficia de ajutor din partea unei persoane de la care nu te așteptai. Dar nu trebuie să confunzi sprijinul pe care ţi-l acordă cu prietenia. Este posibil ca și ea să aibă anumite interese.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Săgetător

Acasă se iveşte o situaţie mai dificilă care te obligă să impui reguli noi. Este posibil să declanşezi discuţii aprinse, mai ales legate de bani și de cheltuieli.

Horoscop 7 martie – zodia Capricorn

Vei fi pusă în faţa unor alegeri legate de familie şi de persoanele dragi, pe care trebuie să le „analizezi” cu inima. Lasă deoparte argumentele legate de bani și gândește-te doar la bucuria lor.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Vărsător

La serviciu, vei avea senzaţia că se pierde timpul și că persoanele în care aveai încredere ţi-au întors spatele. Dar poate te înșeli! Verifică ce a lucrat fiecare și rezultatele pe care le-au obținut.

Horoscopul zilei de 7 martie – zodia Pești

Dragostea îți joacă feste și planurile tale pentru persoana iubită demarează greu. O schimbare îţi vine în ajutor și vei avea mai mult timp liber pentru ceea ce dorești să faci azi.