Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Berbec

Va fi o zi norocoasă, dacă ai fler și negociezi un preț bun pentru un lucru scump pe care ți-l dorești de multă vreme. Se pare că ești tentată să cumperi un obiect vechi, cu o valoare sentimentală.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Taur

Energia lui Mercur impulsionează lucrurile și te ajută să rezolvi mai repede situaţiile dificile. Poți avea avantaje mari în afaceri, în negocieri, în orice vrei să cumperi sau să vinzi azi.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Gemeni

Va fi o zi norocoasă pentru Gemeni, deoarece numărul 7 este legat de energia lui Mercur. Poți avea succes, dacă este nevoie să negociezi un preț mai bun sau anumite beneficii salariale.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Rac

Te poţi aştepta la schimbări mari în dragoste, mai ales dacă eşti singură, dar nu poate fi vorba despre un angajament serios deocamdată. Dar o întâlnire romantică va fi de bun augur pe 7 a VII-a.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Leu

Dacă ai probleme de ordin financiar, acum este momentul să încerci să le rezolvi, chiar dacă vei fi nevoit să faci un compromis. Data de 7 a VII-a este benefică pentru câștiguri și beneficii.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Fecioară

Dacă ai nevoie de sprijinul rudelor mai în vârstă, vei avea nevoie de multă răbdare şi diplomaţie să obţii ceva de la ele. Cu toate acestea, azi este o zi bună să le ceri bani cu împrumut.

Horoscop 7 iulie – zodia Balanță

Venus și Mercur te ajută să scapi de situaţii neplăcute şi să găseşti soluţii noi pentru problemele cotidiene. Va fi o zi bună să găsești sprijin financiar sau să câștigi în fața altor colegi la ședință.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Scorpion

Venus te obligă să faci eforturi mai mari pentru a-ţi atinge scopurile, dar îți va aduce mai multă pasiune și iubire. Joi, pe data de 7 iulie, astrele îți oferă o conjunctură benefică pentru relația de cuplu.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Săgetător

Fii precaută dacă vrei să faci vreo schimbare sau dacă persoanele apropiate te obligă să te implici într-o situaţie tulbure. Este o zi bună pentru tine, dar nu trebuie să dai nimănui bani.

Horoscop 7 iulie – zodia Capricorn

Este posibil să ai probleme din cauza unor oameni care ar face orice pentru a avea câştig de cauză. Cu toate acestea, șefii te apreciază și vor fi de partea ta, oferindu-ți mai multe avantaje.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Vărsător

Mercur te îndeamnă să fii mai îndrăzneață și să ceri mai mult, fie că este vorba de dragoste sau de un bonus la muncă. Vei avea succes, dacă vei negocia cu bărbați azi, pentru că vei fi irezistibilă.

Horoscopul zilei de 7 iulie – zodia Pești

Totul pare să fie sub semnul imprevizibilului, cu atât mai mult dacă sosesc veşti bune la care nici nu te gândeai. Numărul 7 îți poartă întotdeauna noroc și va fi o zi excelentă pentru zodia ta.