Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Berbec

Ar fi bine să renunți la planurile prea costisitoare pentru acest weekend. Riști să pierzi prea mult în plan financiar. Caută soluţii mai ieftine şi nu te lăsa influenţată de persoanele care se laudă cu lucruri inutile.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Taur

Este sărbătoare și azi sunt încurajate relaţiile noi de prietenie, vizitele sau întâlnirile în cadrul familiei. Oamenii dragi vor să te vadă, să petreceți, ești invitată la o masă sau la o plimbare.

Horoscop 7 ianuarie – zodia Gemeni

Nu lua nicio decizie sub impulsul sentimentelor, mai ales dacă este implicată o sumă mare de bani. Așteaptă ca rudele, familia sau partenerul de viață să te ajute cu bani și va fi mai ușor să obții ce dorești.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Rac

Este o zi plină de evenimente, mai ales dacă ai petrecere în familie și vreun sărbătorit pe numele Ion. Dacă ai copii, te poate aştepta o surpriză neplăcută dacă nu reuşeşti să îi supraveghezi îndeaproape.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Leu

Primeşti o veste deosebită despre cineva care a avut mai de mult un rol important în viaţa ta. Nu este exclus să mergi la câteva petreceri sau să călătorești în acest weekend.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Fecioară

Problemele de sănătate din familie se risipesc în această perioadă în care îţi surâd câteva planete norocoase. Chiar azi primești o veste foarte bună de la cineva care te asigură că se simte mult mai bine.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Balanță

Venus este capricioasă. Ai parte de prea multă linişte acasă. Partenerul de viaţă pare a fi plictisit sau absorbit de muncă şi este mai puţin atent cu tine. Găsește o distracție nouă pentru amândoi.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Scorpion

Va trebui să participi la un proiect al colegilor de birou care este destul de complicat. Lucrurile se schimbă la serviciu și trebuie să prinzi din zbor noutățile importante.

Horoscop 7 ianuarie – zodia Săgetător

Pune punctul pe i la locul de muncă. Trebuie să faci un compromis sau un efort deosebit să cucereşti o poziţie mai bine plătită. Azi sunt favorizate discuțiile amiabile despre avansare sau proiecte noi.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Capricorn

Ai parte de întâlniri mai puțin plăcute, dar pe care nu le poţi evita. Nu sunt excluse câteva discuţii mai tensionate în familie, din cauza geloziei. Evită să continui certurile și fă tot posibilul să aduci liniștea în casă.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Vărsător

O schimbare în relaţia de iubire îţi aduce fericire şi momente de linişte. Se pare că aveți nevoie de o mică petrecere cu prietenii pentru a vă destinde și pentru a mai uita de grijile cotidiene.

Horoscopul zilei de 7 ianuarie – zodia Pești

Te întâlneşti cu un bărbat ale cărui sfaturi te vor ajuta să apuci pe un drum profesional mult mai bun. Chiar dacă te critică, învaţă din greşelile pe care le faci şi nu te feri să îi vorbeşti sincer.