Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Berbec

Dimineața vei fi preocupată de serviciu și vei avea parte de discuţii tensionate cu şefii sau cu nişte clienţi faţă de care ai o anumită obligaţie. După amiază, însă, atmosfera se destinde şi revine în prim plan relaţia de dragoste.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Taur

Se pare că vei petrece după amiaza în doi şi veţi renunţa la întâlnirile cu alţi prieteni, să fiţi cât mai mult timp împreună. Marți este o zi destul de gri pentru zodia ta, dar o poți face mai frumoasă dacă aduci mai multă pasiune în relația de cuplu.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Gemeni

Ai parte de o zi în care astrele pun accentul pe dragoste şi relaţii. Dacă există anumite probleme ascunse între voi doi, acum este momentul să le discutaţi şi să găsiţi o soluţie potrivită pentru amândoi.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Rac

Îți merge bine dacă vrei să începi o activitate nouă în familie. În ceea ce priveşte necazurile financiare, deocamdată nu prea ai ce să faci. Important este ca lipsa banilor să nu îţi afecteze buna înţelegere din cuplu.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Leu

Astrele îţi şoptesc să faci o schimbare, cât de mică, înprogramul tău de viaţă. În ultima vreme, ai ratat câteva ocazii bune să te distrezi, dar în decembrie ai nevoie de mai multă voie bună. Ai putea merge la cinema cu familia!

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Fecioară

Treci prin tot felul de situaţii mai puţin obişnuite la serviciu. Veştile bune alternează cu cele mai puţin bune. Important este ca tu să te achiți de toate obligațiile și să grăbești rezolvarea unor proiecte.

Horoscop 7 decembrie – zodia Balanță

La serviciu, dă tot posibilul să nu dezamăgeşti pe nimeni. Vei reuşi să vorbeşti mai deschis cu unii dintre colegi, dar vei observa că alţii păstrează anumite secrete faţă de tine, iar acest lucru vă împiedică să lucrați în echipă.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Scorpion

Fii hotărâtă și mergi înainte cu deciziile pe care le-ai luat. Indiferent de opţiunile sau părerile familiei, trebuie să ţii cont de planurile pe care ţi le-ai făcut şi de interesele tale.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Săgetător

Păstrează secrete intenţiile din ultima vreme cu privire la cariera ta sau cu privire la călătoriile pe care vrei să le faci. Unii prieteni te vor critica, iar tu ai nevoie de cineva care să te susțină și să te încurajeze.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Capricorn

Dimineața ar fi bine să te ocupi doar de o singură problemă mai importantă şi să le laşi pe celelalte pe mai târziu. Este o zi cu decizii rapide și activități mai dificile, dar te vei descurca dacă lucrezi pe cont propriu.

Horoscop 7 decembrie – zodia Vărsător

Îmbină distracţia cu responsabilităţile de la serviciu! Ieși la masa de prânz cu colegii pe care îi cunoști mai puțin, vorbiți despre voi și faceți planuri de Sărbători. Astfel îţi vei face prieteni noi, iar ideile lor te vor inspira.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Pești

Profită de toate întâlnirile şi relaţiile pe care ţi le vei face săptămâna aceasta. Programul tău de azi este încărcat cu vizite, discuţii şi planuri care se vor materializa până la vacanța de Crăciun.