Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Berbec

Un coleg te avertizează asupra unor probleme financiare, pe care nu le poţi rezolva prea uşor, chiar dacă dispui de banii necesari. Fii atentă şi la starea ta de sănătate!

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Taur

Apar provocări subtile pe care, poate, nu reușești să le înțelegi. Pe de altă parte, nu ești obligată să dai explicații persoanelor care nu au nicio legătură cu munca ta.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Gemeni

Va fi o zi cu multe treburi de rezolvat dimineața, iar tu abia ai timp să îți organizezi prioritățile. Ai grijă cum te descurci cu probleme de ordin financiar.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Rac

Te aşteaptă evenimente mai puţin fericite, care vor scoate la lumină probleme vechi de familie. Vei fi pusă în faţa unor alegeri, pe care trebuie să le justifici pas cu pas faţă de ceilalţi.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Leu

Astrele anunţă probleme medicale, cu consecinţe neplăcute pe viitor. Încearcă să previi complicaţiile şi să mergi cât mai repede la medic.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Fecioară

Nevoia de iubire și de afecțiune este acută azi și ai nevoie de cineva care să te înțeleagă și să fie alături de tine, orice ar fi. Nu este exclus să fii mai exigentă cu partenerul de viață.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Balanță

Fereşte-te de schimbări radicale şi decizii care pot avea consecinţe neplăcute pe termen lung. Conjunctura astrală de azi blochează energiile creative și pozitive.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Scorpion

Evită să te implici emoțional în probleme sau situații care nu au o legătură directă cu tine, chiar dacă sunt afectate persoane apropiate. Dacă ești obiectivă, vei reuși să le ajuți cu un sfat corect.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Săgetător

Dimineața va fi tensionată și energia este în creștere. Este posibil să iei decizii sub imperiul unor impresii greșite. După amiaza, te așteaptă o listă lungă de cumpărături.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Capricorn

Este o zi numai bună să te achiți de datorii, să plătești facturi și să îți pui în ordine bugetul pentru Sărbători. Va fi nevoie să faci și cumpărături mai scumpe după amiaza.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Vărsător

Pune banii deoparte şi păstrează-i pentru zilele mai norocoase de la sfârșitul lunii. Marte poate aduce risipă şi pierderi, dacă nu eşti precaută, chiar în această după amiază.

Horoscopul zilei de 7 decembrie – zodia Pești

O colaborare sau o relație care părea să fie simplă devine tot mai complicată și este dificil să comunici cu persoanele implicate. Trebuie să te abții de la critici!