Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Berbec

Vor începe discuții în familie, dar nu se știe dacă vor ajunge sau nu la un final clar. Trebuie să îți menții punctul de vedere, chiar dacă soțul sau copiii au alte idei.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Taur

Se anunţă o zi mai tensionată, în care vechile probleme de familie se pot agrava. Este posibil ca un conflict de care credeai că ai scăpat să fie readus în discuţie de anumite rude.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Gemeni

Astrele te ajută să îţi pui toate ideile practică, mai puţin pe cele prea costisitoare. Cheltuielile mari îţi pot provoca probleme, dacă nu ai rezerve suficiente.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Rac

Evită deciziile majore în zilele de vineri, pentru că nu sunt zilele tale cele mai bune. Relaxează-te, analizează bine ce vrei să faci și amână lucrurile importante pentru luni.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Leu

Se adună prea multe noutăți și informații în jurul tău și nu reușești să faci ordine. Consultă-te cu o prietenă, dacă apar probleme de familie care necesită cheltuieli mari.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Fecioară

Muncește dimineața mai mult decât de obicei pentru a te elibera de obligații după amiaza. Vineri poate fi o zi bună pentru o întâlnire cu cineva din trecut.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Balanță

Ești tot mai preocupată de situația ta financiară. Chiar dacă ai venituri bune, ești nemulțumită că nu mai ai deloc timp pentru tine și pentru casă sau pentru copii.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Scorpion

Primeşti veşti deosebit de bune, iar planurile tale pentru sfârşitul de săptămână par să se împlinească aşa cum ţi-ai dorit. Ai parte de o zi fericită şi te vei distra de minune.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Săgetător

Amână planurile pentru care nu mai ai bani, să nu faci datorii de care te-ai putea feri. Mercur te avertizează că vine o perioadă mai dificilă financiar şi trebuie să fii cât mai cumpătat.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Capricorn

Detașează-te de problemele celorlalți, în măsura în care este posibil. Încearcă să te relaxezi după amiază și să faci o scurtă călătorie la țară.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Vărsător

Oboseala poate accentua o afecțiune mai veche, mai ales dacă suferi de probleme la coloana vertebrală. NU sta prea mult la birou, azi! Ieși la o plimbare cât mai lungă.

Horoscopul zilei de 6 noiembrie – zodia Pești

Poate fi o zi bună dacă doreşti să achiziţionezi produse sau servicii de lux, o casă sau o maşină nouă. Cere sfatul unui prieten bun, dacă trebuie să plăteşti o sumă de bani în avans.