Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Berbec

Programul de lucru este tot mai încărcat, la final de săptămână. Trebuie să te oferi să preiei o parte din obligațiile colegilor, altfel munca voastră nu va duce nicăieri.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Taur

Ocupă-te mai mult de casă și de familie. Nu este exclus ca obiectele utile de care aveai zilnic nevoie să se defecteze şi să fii nevoit să îţi cumperi alte produse electrocasnice.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Gemeni

Apar probleme financiare. Este posibil ca facturile sau contractele deja semnate să fie plătite mai târziu decât ar trebui. Azi trebuie să te mulțumești cu scuzele celor care îți datorează bani.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Rac

Când dai de greu, prietenii sunt lângă tine, dar şi tu trebuie să te revanşezi faţă de ei. Azi trebuie să plăteşti o datorie de onoare, să faci la rândul tău o faptă bună şi să ajuţi o persoană apropiată.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Leu

Casa te are nevoie de renovare sau de câteva schimbări esențiale. Nu dispui de prea mulţi bani, dar te vei descurca apelând la persoane dispuse să te ajute pentru un preţ mai mic.

Horoscop 6 mai – zodia Fecioară

Cheltuieşti mult, împrumuţi bani sau plăteşti o datorie pentru o altă persoană, care nu se descurcă prea bine din punct de vedere financiar. Dar te și distrezi spre seară cu prietenele tale.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Balanță

Va fi o zi mai puţin norocoasă din punct de vedere al câştigurilor. Chiar dacă este început de lună şi, probabil, tocmai ai primit salariul, banii de care dispui sunt tot mai puţini.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Scorpion

Discuţiile neplăcute cu persoanele apropiate pot fi destul de aprinse. Încearcă să rămâi imparțial, să nu ții partea nimănui, dar să îi ajuți pe fiecare să ajungă la un consens.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Săgetător

Partenerul de viață poate fi mai greu de împăcat, dacă nu îți faci timp după amiaza să petreceți împreună. Lasă munca sau obligațiile de familie, pe cât posibil, și încearcă să te distrezi!

Horoscop 6 mai – zodia Capricorn

Ascultă fiecare opinie, dacă le ceri prietenilor tăi părerea cu privire la anumite schimbări din viaţa ta. Vei avea de câştigat câteva ceva din experienţa și din sfaturile lor. Tu prea vezi viața în alb și negru!

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Vărsător

Astrele arată că şirul surprizelor neplăcute s-a încheiat şi poţi consolida ceea ce ai început să construieşti. De azi, cu banii de care dispui, poți achiziționa lucruri utile în casă.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Pești

Pierzi timp preţios şi poate şi bani, urmărind un obiectiv destul de greu de atins. Încearcă să îţi schimbi priorităţile, decât să te încăpăţânezi să mergi pe o cale întortocheată.