Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Berbec

Poate fi o zi mai tensionată în relația de dragoste. Decât să vă certați și să regretați deciziile pripite, încercați să stați o vreme departe unul de celălalt și să judecați lucrurile la rece.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Taur

La serviciu, trebuie să semnalezi imediat problemele care apar și să discuți despre ele cu superiorii tăi. În timp, se pot agrava, dacă nu se implică nimeni.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Gemeni

Poate fi o zi dificilă, dacă partenerul de viață nu îți înțelege intențiile și își dezvăluie frustrările din ultima perioadă. Încearcă să eviți conflictele cu niște prăjituri sau cu ceva delicios care știi că îi place mult.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Rac

Micile tensiuni din relația de dragoste vor fi trecătoare. Ai grijă să nu le amplifici fără motiv. Mai bine încearcă să faci ceva deosebit pentru persoana iubită și momentele neplăcute vor trece rapid.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Leu

La serviciu, dacă ai ocazia să dovedești că ești creativă și că ai un simț estetic deosebit, nu ezita! Vei începe să lucrezi la un proiect nou, care te va stimula în fiecare zi.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Fecioară

Starea ta de sănătate ar putea fi influențată de schimbările neplăcute de vreme. Te poți îmbolnăvi ușor de o afecțiune trecătoare, o viroză sau o infecție supărătoare.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Balanță

Vei retrăi un episod neplăcut din trecut, te vei întâlni cu o persoană care ți-a făcut probleme și încearcă să te influențeze din nou. Nu o lăsa să se implice în ceea ce nu o privește. 

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Scorpion

Ascultă mai multe puncte de vedere, dacă nu știi ce decizii să iei în privința copiilor și a viitorului lor. Ei își doresc multe lucruri greu de obținut, dar trebuie să învețe să le prețuiască.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Săgetător

Colegii așteaptă să te implici mai mult în proiectele dificile la serviciu, unde este nevoie de muncă serioasă în echipă. Caută o soluție să scurtezi etapele de lucru și să le fie tuturor mai ușor.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Capricorn

Dacă apar discuții neplăcute cu partenerul de viață chiar de dimineață, evită să iei o decizie radicală. Lasă lucrurile să evolueze, discută fiecare aspect și veți găsi un compromis.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Vărsător

Dacă apar situații neprevăzute, nu te grăbi să iei decizii radicale. Mai bine analizezi aspectele mai puțin reușite și încerci să le îmbunătățești, decât să treci la o etapă nouă.

Horoscopul zilei de 6 mai – zodia Pești

Problemele financiare se vor rezolva abia spre sfârșitul lunii mai, astfel că trebuie să îți calculezi fiecare bănuț azi. Încearcă să eviți să ceri cuiva bani.