Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Berbec

Se pare că vei munci peste program, chiar dacă este sâmbătă, dar sacrificiul merită pentru că va fi răsplătit cum se cuvine. Curând, vei câștiga mai bine!

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Taur

Influența lui Venus este de bun augur pentru zodia ta, care va beneficia de o zi liniștită și echilibrată. Venus poate aduce vești bune în familie și poate alunga conflictele dintre rude. 

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Gemeni

Vei lua decizii importante și vei face planuri noi azi. Va fi o zi importantă pentru relația de cuplu, care va trece treptat peste niște schimbări pe care le doreai de multă vreme.

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Rac

Vorbește cu partenerul de viață și alungă orice urmă de gelozie din inima lui. S-ar putea ca micile probleme dintre voi să pornească de la o gelozie pe care el nu și-o poate stăpâni.

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Leu

Se pare că va fi o zi favorabilă iubirii, iar dacă ești singură sunt șanse mari să întâlnești pe cineva. Cu atât mai frumoasă va fi ziua aceasta, dacă ai deja pe cineva care te iubește.

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Fecioară

Îți merge din plin, sub auspiciile lui Venus din Vărsător. Este o zi excelentă pentru inițiative, pentru schimbări și proiecte ambițioase. Partenerul de cuplu te va susține!

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Balanță

Evită să faci ceva prea complicat sau să lucrezi pentru serviciu. Încearcă să te ocupi doar de copii sau să te relaxezi în compania unor prietene. Poate ți-ar prinde bine o zi de mișcare.

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Scorpion

Se pare că azi vei primi o ofertă de lucru sau o propunere să colaborezi cu cineva care te apreciază. Oricât ai fi de aglomerată sau obosită, gândește-te bine și nu renunța ușor.

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Săgetător

Ești tot mai sigură pe tine și știi ce vrei să faci în următoarele zile. Poate că vei lua o decizie legată de relația de cuplu sau poate că vei lua o decizie legată de locul tău de muncă, dar va fi una bună.

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Capricorn

Va fi o zi plină de energie, în care poți face multe lucruri importante pentru viitorul apropiat. Poate fi o zi excelentă pentru câștiguri, dar mai ales pentru proiecte noi de viitor.

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Vărsător

Mercur retrograd te avertizează să nu iei decizii majore. Aparențele înșală și te poți aștepta la surprize mai puțin plăcute, dacă deciziile tale implică persoane necunoscute.  

Horoscopul zilei de 6 februarie – zodia Pești

Zodiile de Apă sunt sfătuite să pună deoparte banii pe care îi câștigă. Investițiile sunt recomandate numai în măsura în care ai suficiente fonduri și nu trebuie să sacrifici nimic.