Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Berbec

Scurtează programul de lucru azi, mai ales dacă lucrezi de acasă, și bucură-te de o după amiază cu copiii tăi la patinoar, la o plimbare sau prin târgul de Crăciun. Ai nevoie de mișcare și de o activitate mai dinamică.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Taur

Ziua de Sf. Nicolae este o zi cu dulciuri, cu voie bună, cu flori de Crăciun și crenguțe verzi. Cineva îți face o surpriză deosebită și simți că ești iubită. În familie, dacă ai copii, va fi o zi plină de veselie.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Gemeni

Chiar dacă ai mult de muncă, încearcă să îți faci timp liber azi pentru mici distracții în familie. Pregătește ceva dulce și joacă un joc interactiv cu copiii. Dacă a trecut Moș Nicolae pe la voi sigur nu a plecat fără să lase daruri interesante.

Horoscop 6 decembrie – zodia Rac

Primeşti cadouri-surpriză de la persoane care nu obişnuiau să fie generoase cu tine. Dacă au vreun interes ascuns, vei afla probabil abia după Crăciun. Deocamdată, bucură-te de ceea ce ţi se oferă.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Leu

Sunt șanse mari să primești bani și ai putea să îi foloseşti pentru a rezolve o problemă delicată de familie. Vei avea un Crăciun mai frumos, dacă toţi ai tăi sunt bucuroşi. Partenerul de viaţă îţi va fi un aliat preţios.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Fecioară

Ai un buget destul de modest de Sărbători, dacă nu recuperezi salariile restante sau banii pe care ţi-i datorează unii prieteni. Te vei descurca, totuşi, şi în aceste condiţii, deşi nu vei reuşi să îi faci pe toţi fericiţi.  

Horoscop 6 decembrie – zodia Balanță

Pune deoparte ce este al tău, să nu te simţi nedreptăţită tocmai în ziua în care Moș Nicolae aduce daruri. Poate că este necesar să faci anumite sacrificii pentru fericirea altora, dar te vei bucura şi tu alături de ei.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Scorpion

Nu fii dezamăgită, dacă micile distracții de azi nu ies aşa cum ţi-ai dori. Momentele mai neplăcute vor fi compensate de cadouri şi de voia bună a prietenilor. Lasă deoparte grijile legate de muncă.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Săgetător

Amână după Sărbători orice discuţii serioase cu familia sau cu prietenii care nu ştiu să se bucure de lucrurile simple ale vieţii. Tu ieși în oraș, mergi la film, cumpără mici cadouri și bucură-te de ziua aceasta așa cum îți dorești.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Capricorn

Bucură-te de clipa prezentă, pentru că vei avea parte de o săptămână deosebită. Prietenii te caută şi te vizitează, găsești mici daruri de la Moș Nicolae, iar copiii îți vor face ziua mult mai veselă.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Vărsător

Este cea mai bună perioadă să cumperi mai ieftin lucrurile pe care le doreşti de câteva luni. Mergi la cumpărături și caută cele mai bune oferte. Azi vei avea noroc să îți faci un cadou deosebit.

Horoscopul zilei de 6 decembrie – zodia Pești

Dimineața este mai frumoasă cu dulciurile și darurile primite de la Moș Nicolae. Dar este și mai frumoasă atunci când le dăruiești tu celor dragi. Copiii abia așteaptă să petreceți mai mult timp împreună.