Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Berbec

Nu te grăbi să semnezi nimic, dacă nu ești convinsă de eficiența unor colaborări, contracte sau proiecte. Așteaptă, analizează ceea ce ți se oferă, fă o comparație cu ce oferă concurența și decide mai târziu.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Taur

După o perioadă lungă în care nu ai făcut niciun progres în carieră, ar fi bine să încerci să faci mai mult pentru a-ți asigura un post mai bun. Nu te grăbi să accepți orice ofertă, chiar dacă unele par bune.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Gemeni

Ție întotdeauna ți-au plăcut provocările, iar azi ești provocată să lucrezi la un proiect mai dificil. Vestea proastă este că azi trebuie să lucrezi contra timp și să dai randament până seara târziu.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Rac

Lucrurile se mișcă mai greu luni și stai toată ziua sub tensiune, așteptând ca oamenii din jurul tău să rezolve mai repede problemele rămase din zilele trecute. Încearcă să intervii, dar fără să strici ceva.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Leu

Pornești greu la drum de dimineață, mai ales dacă trebuie să duci copiii la școală. Ritmul de lucru este destul de lent, dar poți găsi soluții bune, chiar dacă nu le pui imediat în aplicare.

Horoscop 5 septembrie – zodia Fecioară

Profită de influenţa benefică a lui Venus şi încearcă să discuţi cu persoana iubită despre un buget comun pe care să îl păstrați pentru tot felul de cheltuieli în casă. Veți organiza mai bine lista de cumpărături.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Balanță

Venus te ajută să rezolvi treburile mai dificile de la serviciu încă de dimineață şi să te bucuri de mai mult timp liber pe seară. Dacă ai copii, acestea vor veni cu tot felul de vești de la școală și te vor amuza.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Scorpion

Mici secrete de familie ar putea ieşi la lumină când atmosfera devine mai tensionată. Încearcă să fii obiectivă şi să nu ţii partea nimănui, dacă rudele tale încearcă să te atragă în conflict.

Horoscop 5 septembrie – zodia Săgetător

Data de 5 nu este una prea norocoasă pentru tine. Necazurile pot apărea din senin, din motive care nu sunt legate în mod direct de tine. Încearcă să fii diplomată şi vei reuşi să le rezolvi.  

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Capricorn

Este posibil ca șefii să îți ceară să te ocupi îndeaproape de o situaţie mai dificilă, pe care alți colegi nu au știut cum să o abordeze. Nu este exclus să fie o bună ocazie de avansare pentru viitor.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Vărsător

Se pare că mai ai de așteptat câteva zile până când vei încasa banii sau comisioanele pe luna august. Dacă te numeri printre cei care așteaptă salariul întârziat, încearcă să ceri un mic împrumut din familie.

Horoscopul zilei de 5 septembrie – zodia Pești

Șefii anunță ședințe și este posibil să demareze un proiect complex, cu mai multe echipe de lucru. Vestea bună de azi este că vei avea mai puțin de muncă și poți lua pauze lungi, până când începe noul proiect.