Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Berbec

Venus te sfătuieşte să faci economii şi să fii prudentă cu achiziţiile inutile, să nu risipești banii pe lucruri de care nu ai neapărată nevoie. Azi ar fi bine să te abții să cumperi ceva prea scump.  

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Taur

Zodia ta primește vizita lui Marte care aduce un impuls de energie și vei simți tot mai acut nevoia de a schimba unele lucruri din viața ta. Chiar azi te poți orienta către o carieră nouă și vei găsi soluții.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Gemeni

Va fi o zi frumoasă în familie, cu vești importante. Noutăţile vor aduce buna dispoziţie şi îi vor încânta pe toți membrii familiei, mai ales pe copii. Se pare că vei reuși să le oferi o surpriză.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Rac

Ambiţiile profesionale sau planurile individuale sunt mai puţin favorizate de astre. Dacă începi o activitate nouă, trebuie să fii diplomat și să ai răbdare până înveți toate dedesubturile meseriei.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Leu

Ar fi bine să acorzi mai multă atenţie sănătății. Programează-te la stomatolog din timp, dacă ai probleme cu dantura, înainte să se agraveze şi să fie mai greu de tratat problemele de azi.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Fecioară

Nu este exclus să pierzi nişte contracte sau oportunităţi profesionale pe care te bazai. Dar nu lăsa problemele de serviciu să îți afecteze viaţa de familie. Încearcă să fii echilibrată.

Horoscop 5 iulie – zodia Balanță

Există riscul să pierzi bani, dacă faci investiţii riscante sau să rămâi o vreme fără bugetul de rezervă. Tranzitul lui Mercur din Gemeni în Rac avertizează că nu merită să cumperi orice ți se pare ieftin.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Scorpion

O prietenă sau un prieten apropiat îţi va cere un împrumut, într-un moment critic, şi trebuie să îl ajuţi atât cât poți. Este o zi în care trebuie să fii generoasă și să te gândești la valoarea prieteniei voastre.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Săgetător

Câştigurile vor sosi mai târziu decât te aştepţi. Deocamdată, primeşti promisiuni şi este bine să le transformi în contracte ferme, semnate şi parafate, dacă vrei să fie respectate.

Horoscop 5 iulie – zodia Capricorn

Ar fi bine să să te ocupi mai mult de proiectele de suflet, decât de carieră. Încearcă totuşi să ţii cont şi de cheltuieli, să păstrezi o sumă de bani pentru orice situaţie neprevăzută. 

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Vărsător

Vei avea parte de schimbări mari la serviciu şi săptămâna aceasta poate fi obositoare. Azi trebuie să te concentrezi asupra unor probleme mai greu de rezolvat, fără să ceri ajutor.

Horoscopul zilei de 5 iulie – zodia Pești

Apar discuţii legate de modul în care vă petreceţi timpul liber în familie. Poate că soțul tău are alte planuri și are preferințe noi, care pe tine nu te atrag, dar ai putea să participi de dragul lui.